consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 42 de ani. Sunt obez: 172 cm si 106 kg. Sunt bolnav. Nu am haine si incaltaminte de calitate. Nu am prieteni. Nu am cont bancar. Am datorii mari. De cateva zile ma gadesc la sinucidere.

Terapeuti.ro 7:57am Feb 16
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Nu am si nici nu am avut familia mea , copii sau nevasta, amanta,casa cu gradina,apartament,bicicleta, motoreta, motocicleta,masina, afacere cu sau fara angajati,cabana, barca,caine,un telefon bunNu stiu engleza,sa dansez, sa schiez,sa cant, sa rad, sa inot,sa jo. c sah, . Nu am mers cu avionul,elicopterul, nu am fost la sauna, nu merg la fotbal, la disco, la spectacole, nu am castigat la loto ,la pariuri. Nu am vizitat China,Kotea Mongolia,Japonia,Insula Pastelui,Mexic,Peru si sudul Argentinei. Nu am iubit si urat niciodata pe cineva. Nu am crezut niciodata in nimic. Am 42 de ani . Sunt obez 172 cm si 106 kg. Sunt bolnqv. Nu am haine si incaltamintede calitate. Nu am prieteni. Nu am cont bancar. Am… datorii mari in 3 tari. Am studii medii. De cateva zile ma gadesc la sinucidere . Cineva mi-a spus acum mult timp in urma sa ma spunzur. M-am enervat atunci . Altcineva mi-a spus sa-mi fie rusineca sunt asa cum sunt. Cred ca nu trebuia sa va scriu.


Ina Melehat 8:22am Feb 16
Aţi început să vă prezentaţi folosind cuvântul "Nu". Acest lucru denotă că primul adversar al dvs sunteţi chiar dvs! Nimeni din exterior nu ne poate iubi îndeajuns dacă noi înşine ne auto-anihilam.Începeţi o terapie, eventual chiar online la început. Aveţi nevoie să descoperiţi un sens al vieţii,care să vă fie izvor de forţă interioară şi să vă motiveze în ceea ce vreţi să faceti. Bucuria de a fi chiar există! Mulţi oameni o resimt şi îşi trăiesc viaţa conectaţi la ea. E nevoie de un proces de evoluţie interioară prin care să vă deschideţi accesul la ea. Lucrurile pe care aţi menţionat la începutul mesajului că nu le aveţi, poate nici nu reprezintă o valoare pt dvs, ci sunt clişee valorizate de alţii, şi cumva vă simtiti obligat să le valorizaţi şi dvs, doar pt a fi în rândul celorlalti, pentru a fi acceptat de ei. Sunt multe lucruri la care puteţi cugeta într-o terapie. Mult succes!

Catalin Grigoras 8:24am Feb 16
Nu esti chiar asa de obez… eu cred ca ar fi bine sa incepi sa alergi zilnic si pe urma sa incerci sa faci si tu ceva din ceea ce fac cei de pe pamant. Oricum se poate trai si fara ; avion, barca, cabana ect.

Lia Oltean 10:05am Feb 16
In momentul de fata, sunteti focalizat doar asupra aspectelor negative din viata dvs., iar noi oamenii suntem in asa fel construiti incat acestea cantaresc mai mult decat aspectele pozitive. Incercati sa apelati la sprijin pentru a da la o parte valul negru care va incetoseaza privirea in prezent si a descoperi si lucrurile pozitive din viata dvs. Daca aveti ganduri legate de moarte, recomandarea mea este sa apelati la specialisti cat mai repede. In situatii de criza, puteti apela Alianta Romana Antisuicid – apelurile sunt gratuite.

Liviu LIv 11:03am Feb 16
Nici eu nu am aproape jumate din ce ați scris Dvs acolo . Ba chiar imi lipsește ceva, ce Dvs aveți si mie imi lipsește de ceva ani ! Atâta timp cât va bucurați de sclipirea soarelui , de culorile cerului , de albul zăpezii si alte imagini , pentru mine astea fiind doar niste sunete frumoase , zic că merita sa trăiți si sa va doriți sa schimbați ceva !

Roxana Albina 7:16pm Feb 16
Sunt aproximativ in aceeas situatie ,si totusi mai sper la ceva ,m-am luptat ani intregi cu gandurile sinucigase ,crezand ca sunt cea mai oribila persoana de pe pamant ,merg in paralel si la psihiatru si la psiholog ,merita sa ceri ajutorul ,incearca sa fii mai responsabil ,si apeleaza la ajutor de specialitate ,acordati o sansa

Clau Anki 8:57am Feb 17
Nu aveti lucruri lumesti, dar aveti cel mai valoros dar: viata insasi. Este valoarea suprema. Dumnezeu v-a facut acest dar cu un temei. Pentru simplul fapt ca El a considerat ca meritati acest dar, inseamna ca sunteti valoros.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Inchiriere cabinete de psihologie Implant fast & fixed Dental Premier