Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPartenerul meu spune ca trebuie sa bea pentru a-si face curaj sa fie cu mine. Totul este bine cand suntem impreuna, apoi nici nu se poate uita in ochii mei.

Terapeuti RO 8:13am Sep 15
Mesaj:
Va rog sa mi dati un raspuns,sunt intr o situatie careia nu i pot gasi raspuns singura,m am legat sufleteste de un barbat cu care am avut o prietenie,apoi am ajuns sa avem o aventura,iar el spune ca trebuie sa bea pentru a si face curaj sa fie cu mine.totul este bine cand suntem impreuna,bineinteles,el sub influenta alcoolului,apoi muteste,nici nu se poate uita in ochii mei dar nici nu ma respinge.isi schimba starile de la o zi la alta,acum se poarta normal,ca si atunci cand eram doar prieteni,apoi se panicheaza si ma evita.pot sa va spun doar ca am toata increderea in el,si stiu ca nu mi ar face rau in mod premedita,in rest totul e haos,iar eu nu stiu ce sa fac,ma blocheaza si pe mine!va multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:07am Sep 15
poate ca este o problema de personalitate si are nevoie de ajutor profesionist. Poti incerca sa il convingi sa mergeti impreuna la un terapeut de cuplu, sau macar el sa mearga la o consiliere individuala. Succes!

Grigoras Nitica 1:50pm Sep 15
Posibil sa fie vb.de o tulburare de personalitate(alcoolul) si indicat ar fi ceea ce v-a recomandat Domnu Radu,succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed