consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma simt foarte singura si nu stiu cu ce sa-mi ocup timpul liber, asa ca raman agatata intr-o relatie pe care o am de 3 ani si jumatate.

Terapeuti RO 11:31am Feb 13
Mesaj:
buna.am o relatie de 3ani si jumatate care a inceput sa scartaie de cam 1an si ceva.mereu purtam aceeasi discutie dar de fiecare data are acelasi final eu astept ca el sa faca o schimbare si el vrea o schimbare dar nu face nimik.mai nou am aflat si ca ma inselat o data.ironia este ca in loc sa fiu nervoasa sunt total indiferenta nu stiu dc mai tin la el dar nici nu ne lasam in pace.motivul este ca ma simt f singura si nu stiu cu ce sa-mi ocup timpul liber asa ca raman agatata in relatia asta.Vreau sa stiu voi ce ati face in cazul meu?

Botezat Radu 11:38am Feb 13
profesional iti pot spune sa mergeti la un terapeut de cuplu si sa discutati acolo ce se intampla cu voi si in ce directie vreti sa o luati

Viorel Mocanu 7:20pm Feb 13
salutare… imi vine sa zimbesc privind literar la ceea ce ai scris tu… :) “am o relatie de 3ani si jumatate care a inceput sa scartaie de cam 1an si ceva” pai ai linga tine literar vorbind un “om mort” linga care stai si “te bucuri ca nu pute” cautind de atita timp sa-l tot imbalsamezi… pai ce astepti sa se trezeasca mortul? :) Nu stiu ce virsta ai daca daca iti place sa pierzi timpul asteptind ca cineva sa isi schimbe viata insa nu face nimic in acest sens… sfatul meu e ca iti cam pierzi vremea si sincer e pe timpul si viata ta…

Ionut Grigorescu 8:30pm Feb 13
Daca te-a inselat o data, relatia scartaie, tu ce mai astepti? Sa se schimbe el? S-a schimbat fundamental pana acum in 3 ani? Vezi ca mai sunt si alti oameni care sunt singuri, atat ca ei aleg sa isi gaseasca hobby-uri si sa cunoasca alti oameni, si sa isi faca relatii noi.

Catalin Lazar 8:20pm Feb 14
Problema ta este mai putin relatia ta cu persoana respectiva cat relatia ta cu tine insati, in mod normal un om trebuie sa fie ok cu sine insusi atunci cand este singur si asta este o buna baza de plecare intr-o relatie cu altcineva. Atunci cand cineva nu este ok cand este singur si intra intr-o relatie cu altcineva sau sta intr-o relatie pentru a acoperi un gol interior, nu este ok si relatia este amprentata de aceasta nevoie personala. Ce poti face cand esti singura… e un timp excelent pe care poti sa il acorzi pasiunilor tale, hooby-urilor, studiului si altor persoane de care esti legata.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile