consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Se spune ca dragostea ne face mai buni, mai frumosi? Atunci eu de ce nu simt asa?

Terapeuti RO 9:40am Feb 13
Mesaj:
Sunt fată, am 21 de ani și am o relație de 1 an cu un băiat. Privind din exterior s-ar spune ca avem relatia perfecta insa nu e asa. Am stari contradictorii, ma supar si ma enervez pe el foarte des. Simt nevoia sa fiu singura, sa am timp pt mine, sa ma iubesc. Se spune ca dragostea ne face mai buni, mai frumosi? Atunci eu de ce nu simt asa? El imi da impresia ca se simte iubit, ca e totul bine, ca va fi bine. Sunt intr-o stare tensionata, simt ca merit altceva, insa pe de alta parte nu-mi vine sa renunt la el. Ce as putea sa fac? Sa am rabdare?
De ce simt nevoia sa fiu singura si de ce oare am impresia ca iubirea de sine nu se poate “practica” decat asa?
Imi vine sa fug undeva unde sa nu mai trebuiasca sa fac ceva pentru nimeni, in special pentru el. Am obosit sa incerc sa fiu frumoasa, atragatoare, irezistibila pentru el. Multumesc frumos!

Luminita Panait 9:50am Feb 13
Intr-o relatie este un schimb de iubire. Dai si primesti. Daca acest schimb nu este echilibrat cumva simtim nevoia sa cautam in alta parte. Ai incercat sa vorbesti cu prietenul tau despre asta? Ce anume din relatie te face sa fugi de el? Simti ca nu te iubeste suficient?

Botezat Radu 11:03am Feb 13
din ce spui inteleg ca ai nevoie de o perioada (nedefinita) in care sa fii doar tu cu tine, ceea ce este foarte normal si chiar foarte sanatos. Imi imaginez ca daca ai obosit sa fii intr-un anume fel doar pt el inseamna ca nu esti suficient de cum iti doresti tu sa fii pt tine. Poate ca ‘relatia’ asta este de o singura parte. Ai putea sa te gandesti mai bine daca vrei sa fii unde esti si sa iei o decizie pt binele tau. Poti apela insa si la un terapeut care sa te poata sustine in perioada asta de ‘reinventare’ ;) . Succes

Ion Duvac 10:08pm Feb 19
Nu uita ca esti cea mai importanta persoana a sufletului tau! Esti la varsta marilor intrebari, iar ”incorsetarea” intr-o relatie poate parea dificila. Apeleaza la un psiholog daca nu te descurci!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile