consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am gasit in telefonul prietenului meu numere de telefon ale unor femei, ascunse sub nume de barbati…

Terapeuti RO 12:28pm Feb 12
Mesaj:
buna ziua,am o relatie de aprox 2 ani si stam impreuna.problema este ca nu am incredere in el,am gasit pe tel lui numere de telefon ale unor femei ascunse sub nume de barbati…exista cineva de il suna …avem discutii pe aceasta tema …nu mai stiu cum sa procedez…el spune ca doar vorbeste la telefon cind e sunat si atit,problema este ca eu nu il mai cred….

Denissa Toma 3:57pm Feb 12
Si dvs ce anume va doriti? Sa minta mai convingator? Pentru ca daca ati constatat deja ca minte si asteptati ca el sa se schimbe, doar la dorinta dvs, nu cred ca se va intampla. Nu va va mai minti doar când isi va dori el acest lucru. Pana atunci, fie “inchideti ochii” la minciuna, fie faceti ceva pt dvs – respectiv sa prioritizati ce va doriti de la o relatie si mai ales, daca aceasta relatie pe care o aveti in prezent va ofera aceste lucruri.

Viorel Mocanu 5:17pm Feb 12
stiti cum vad eu relatiile “astea”? un barbat cauta o alta femeie si invers atunci cind acasa nu i se ofera ceea ce isi doreste si aici nu ma refer doar la partea sexuala… comunicarea face “toti banii” vedeti ce va doriti unul de la celalat “deschis”… daca el poate sa iti ofere ce iti doresti poti avea acea “relatie perfecta” si invers… e ca la magazin… vezi pretul, daca iti permiti cumperi, daca nu, mergi mai departe. E trist cind cupluri dupa ani de “convetuire” se trezesc ca nu se inteleg, ca nu se “potrivesc”, etc… pai mai intii va faceti amindoi “inventarul” vedeti daca aveti nevoi, placeri, dorinte comune si asa porniti la drum… atentie: “pe drumul vietii” cu greu se mai pot schimba dorintele ascunse, viciile sau lucrurile stiute de la inceputul relatiei dar peste care nu ati avut puterea sa treceti sau sa iertati…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile