consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am divortat de sotul meu (el a fost initiatorul) dupa o relatie de 11 ani si o casatorie de 3 ani. Am ramas singura cu un copil de 2,8 ani, un credit la casa pe 30 de ani si fara pensie alimentara.

Terapeuti RO 11:04am Mar 25
Mesaj:
am divortat de sotul meu (el a fost initiatorul) dupa o relatie de 11 ani si o casatorie de 3 ani. am ramas singura cu un copil de 2,8 ani,un credit la casa pe 30 ani,fara pensie alimentara….o situatie dificila cu adevarat. cu toate acestea eu inca mai sper la o reintregire a familiei,desii au trecut >6 luni de la divort. fostul meu sot a avut deja o alta relatie….Am o problema? cum pot face sa trec peste,sa las trecutul si sa pot vedea in viitor,eventual fara el?…. Multumesc.

Botezat Radu 11:18am Mar 25
ideal ar fi sa mergeti la un psiholog cu care sa discutati detaliile situatiei dvs. In rest, nu prea inteleg cum s-a intamplat aspectul legal al divortului; poate ar fi o idee sa consultati un alt avocat si sa faceti apel.

Lori Tudor 11:25am Mar 25
Nu sunteti singura si puteti trece peste. Noi suntem aici sa va ajutam.Un divort nu e sfarsitul lumii ci un nou inceput. Lasati trecutul in urma si centrati-va in prezent. Clipa de fata e tot ceea ce aveti.

Lili Zamfirescu 1:01pm Mar 25
de ce ar fi ideal sa mearga la un psiholog???!!!

Botezat Radu 1:18pm Mar 25
pentru ca asemenea situatii complexe si incarcate nu se pot discuta online, cel putin nu eificient

Lili Zamfirescu 1:21pm Mar 25
absolut ca nu este suficient. dar la toate intrebarile exista acelasi raspuns: sa mergi la psiholog. eu am trecut printr-o situatie similara si pot sa spun din experienta ca este mult prea devreme sa te poti rupe de trecut. mai ales cand sunt atatea probleme la mijloc si un copil de crescut.

Botezat Radu 1:22pm Mar 25
deci, avand experienta, ii puteti recomanda ceva mult mai adecvat?

Lori Tudor 1:24pm Mar 25
Sa nu degeneram. Colegul a spus ca suntem aici sa va ajutam. Calea e alegerea fiecaruia.

Lili Zamfirescu 1:26pm Mar 25
sa aiba rabdare si sa le ia pas cu pas. in viziunea mea, problemele legale sunt prioritare. ceva nu-i in regula acolo. pe urma, pana la un punct, este normala intoarcerea in trecut; daca sta prea mult acolo…da, abia de atunci devine o problema.

Lori Tudor 1:26pm Mar 25
Nu de alta dar iar ii dam de lucru administratorului lol

Botezat Radu 1:27pm Mar 25
se mai intampla sa gandim acelasi lucru si sa il exprimam diferit :)

Lori Tudor 1:28pm Mar 25
Discutiile in contradictoriu intre noi nu ajuta pe nimeni. Haideti sa ne respectam. Eu va iubesc pe toti.

Botezat Radu 1:29pm Mar 25
make love not war :)

Lili Zamfirescu 1:29pm Mar 25
dar nu-i nimic in neregula sa discuti in contradictoriu, atata timp cat tonul face muzica. ce-ar fi daca toata lumea ar fi de acord cu toata lumea?

Lori Tudor 1:29pm Mar 25
Fall in love

Botezat Radu 1:30pm Mar 25
si eu sunt de acord cu discutiile in contradictoriu… cele constructive of course ;)

Lori Tudor 1:32pm Mar 25
Fara atac la persoana, in rest totul e ok

Lili Zamfirescu 1:32pm Mar 25
care a fost atacul la persoana????

Terapeuti RO 1:33pm Mar 25
D-na Lili Zamfirescu, pe doamna ar fi ajutat-o mai mult sa ii spuneti cum anume ati procedat dvs. (adica din propria experienta), decat sa dezbateti subiectul: este sau nu util sa mergi la psiholog. Va rog sa incheiati acest subiect.

Lili Zamfirescu 1:34pm Mar 25
am spus. in fine, cred ca am nimerit gresit in grup.

Terapeuti RO 1:35pm Mar 25
Pai poate trebuia sa cititi mesajul de intampinare si aceasta discutie nu ar mai fi avut loc. Nu a ajutat la nimic, oricum. Acest grup nu este pentru discutii libere.

Lili Zamfirescu 1:36pm Mar 25
in regula, ies din grup. o zi buna

Grigoras Nitica 1:47pm Mar 25
Placerea,satisfactiile sunt solutii bune ptr.a trece de tristetea ,depresia lasata de situatiile neplacute.Chiar daca nu este multa vointa in aceste momente, incercati sa va ocupati timpul liber cu activitati ce va dau placere,satisfactie alaturi de copil,jucati-va cu el ………Este o simpla solutie ,mie mi-au dat rezultate bune,am reusit sa trec mai usor si sanatos peste multe situatii neplacute,sa iau decizii mai clare,bune……….Este bine sa discutati si cu un psiholog,a discuta ajuta la eliberarea de tensiune,analizare si gasirea de solutii,printre altele………………Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mihaela Comisel 2:03pm Mar 25
cum te-ai descurcat in aceste 6 luni fara el si ce ai invatat din asta?

Mella Rya 10:19pm Mar 25
Ai putea sa dai mai multe detalii despre starea ta emotionala?Ce simti?Remediile florale ale dr Bach te pot ajuta enorm.Obiectiveaza-ti starile emotionale, si apoi iti poti alege remediile potrivite.In Romania exista cele fabricate de italieni, le gasesti in magazinele PLAFAR, din Mall Bucuresti, Iasi sau Cluj sau le poti comanda de pe net de pe site-ul lor.Daca nu te descurci scrie-mi si impreuna gasim o solutie folosind o terapie blanda cu tine.Mult succes.

Bantanau Gheorghe 6:29am Mar 26
cred ca este necesar sa cunosti un alt barbat.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile