consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu a trait o iubire imposibila, iar acum o traiesc eu… Ma gandesc sa ma despart de el, vreau o viata noua, dar avem o fetita si nu vreau sa sufere.

Isabela Rosa 2:42pm Mar 4
buna,sunt casatorita si am o fetita de 5 ani,ea ne iubeste maxim pe amandoi ,,in schimb relatia dintre mine si sotul meu nu mai este o relatie normala,el a trait o alta iubire imposibila ,iar acum o traiesc eu ,am cunoscut un barbat care pur si simplu este tot ce mi-am dorit eu toata viata ,este genul de barbat care face cu adevarat o femeie sa se simta femeie,mi-a oferit,multa afectiune ,care mie in toti anii laturi de sotul meu mi-a lipsit total,dar langa care am stat si m-am obijnuit asa ,nu stiu cum sa fac si ce sa fac ,mi-e greu ,ma gandesc sa ma despart de sotul meu ,dar o avem pe fetita,nu vreau sa sufere,,pur si simplu toata ziua am ganduri ,nu ma pot concentra la nik ,acum sunt sg ,si sotul e plecat si acel baiat minunat.,vreau o viata noua,dar am multe temeri..

Gabriela Iftode 8:19am Mar 5
Uneori, ceea ce ne este interzis are in ochii nostri o alta valoare decat in situatia in care ne-ar fi permis. Dumneavoastra stiti cum a fost relatia cu sotul atunci cand v-ati casatorit, cum v-ati simtit in perioada “iubirii imposibile” a lui, daca aceasta iubire a dumneavoastra este un raspuns la tradarea lui sau este chiar ceea ce va doriti. Un terapeut va poate ajuta sa va puneti ordine in ganduri , dar decizia este a dumneavoastra.

Mihaela Comisel 10:28am Mar 5
ti-as sugera sa mergi la consiliere psihologica si sa te lamuresti ce vrei pentru tine si pentru copilul tau.

Isabela Rosa 11:01am Mar 5
va multumesc ,oricum

Botezat Radu 7:51pm Mar 5
in asemenea situatii, cel mai indicat este sa ne luam o perioada de explorare a situatiei. Nu va fac recomandarea de a merge la un psihoterapeut doar din inertie profesionala, ci pt ca stiu ce presupune si cat de folos poate fi. Este o persoana obiectiva, care nu stie nimici despre dvs si viata dvs, care vede totul ‘asa cum este’ (terapeutul). Incercati macar sa va acordati un timp in aceste fel (psihoterapeutic/analiza personala) si vedeti ce apare ‘pe masa’. Succes!

Mirka Balaci 10:22pm Mar 5
de acord cu colegii, asta se poate rezolva la o terapie personala sau de cuplu; tot ce pot sa va spun aici e ca inteleg prin ce treceti, imi imaginez ca nu e usor dar, ca idee, sa stiti ca sotul dvs poate continua sa fie tata pentru fetita voastra chiar daca nu va mai este partener de viata si daca va sacrificati fericirea pentru ca fata “sa aiba un tata oficial” e posibil sa o incarcati cu o povara pe care ii va fi foarte greu sa o duca mai tarziu…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile