consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum sa-mi conving sotia sa faca psihoterapie de cuplu avand in vedere ca ma suspecteaza fara motiv de infidelitate?

Terapeuti RO 1:27pm Mar 2
Mesaj:
cum sa-mi conving sotia sa faca psihoterapie de cuplu avind in vedere ca ma suspecteaza fara motiv de infidelitate si este f. ocupata ?

Botezat Radu 1:32pm Mar 2
in primul rand trebuie sa vrea cu adevarat sa mearga, mai ales ca este un subiect foarte delicat. Daca o ‘convingeti’ riscati sa pierdeti timpul dansa nevrand sa se deschida. Mai discutati de cateva ori si stabiliti impreuna de comun acord, ca gest pozitiv, de ‘inainte’. Succes!

Consiliere Psihologica Anna Ri 2:02pm Mar 2
depinde ce idee aveti dvstra despre psihoterapia de cuplu. aceasta se poate face cu ambii parteneri prezenti, si/sau cu fiecare dintre ei, etc. psihoterapia de cuplu inseamna ca amandoi partenerii isi asuma ca au o problema in relatie, pe care vor sa o abordeze si la care vor sa lucreze impreuna cu un specialist. ma gandesc ca daca ati aborda lucrurile in sensul acesta, probabil ati avea mai multe sanse de reusita.

Irina Puiu 4:03pm Mar 2
Puteti incerca sa vorbiti cu sotia despre beneficiile pe care le asteptati, daca faceti impreuna pasul asta. Daca ii transmiteti, mai mult sau mai putin direct, ca vreti s-o duceti la psiholog pentru ca ceva nu e in ordine cu dansa, sau cu scopul de a mai avea un aliat in acest conflict in persoana psihologului, nu cred ca o veti convinge. Eu v-as sugera sa incepeti schimbarile primul, adica sa incepeti o terapie d-voastra. In felul acesta puteti invata modalitati de a va gestiona pe d-voastra in relatie cu sotia, si cine stie, poate vă va insoti la un moment dat in terapie. Numai bine!

Neli Pena 8:02am Mar 4
Trebuie sa mergeti impreuna la psihoterapie de cuplu, dar numai impreuna.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile