consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mea vorbeste pe net cu anumite persoane pe care nu le cunoaste, iar pe unele dintre ele ar vrea sa le cunoasca, ceea ce eu nu cred ca este o atitudine potrivita pentru o persoana care are o relatie serioasa.

Terapeuti RO 7:52pm Feb 3
Mesaj:
Am o relatie cu fata, si totul este absolut perfect, doar ca pe mine ma supara un amanunt, ea vorbeste pe net cu anumite persoane pe care nu le cunoaste, si pe unele dintre ele ar vrea sa le cunoasca personal, si pot fi si eu prezent,fapt ce eu nu sunt de acord din cauza ca consider ca nu este o atitudine potrivita pentru o persoana care are o relatie serioasa,dar imi raspunde doar ca sunt simpli amici si nimic nu va schimba relatia noastra,ceea ce nu o inteleg de ce vrea asta si cum ar putea fi convinsa sa renunte la ideea aceasta, sau poate ca eu gresesc, dar nu inteleg cu ce gresesc ?

Ramona Chiriloiu 8:03am Feb 4
De foarte multe ori o “relatie serioasa” inceputa la o varsta mica face ca ambii parteneri la un moment dat sa se intrebe cum ar fi fost alte experiente sau daca cel de langa este persoana potrivita. Pot sa apara de aici multe frustrari si nefericire. De aceea este bine ca inainte de orice relatie serioasa sa ai rezolvate aceste lucruri. Faptul ca prietena ta este dispusa sa iti prezinte acesti amici, este un semn ca tine la tine si vrea sa imparta cu tine (putea sa nu iti spuna nimic si sa spere ca nu vei afla niciodata). O alta idee este ca atunci cand ii interzici ceva unei persoane, o faci sa isi doreasca si mai mult acel lucru. Deci, daca ii reprosezi ca vorbeste cu alti baieti, o va face si mai tare, si nu in mod intentionat. Vorbeste cu ea si afla de ce simte nevoia sa faca asta. Intreab-o daca este ceva din relatia voastra care nu o face sa se simta iubita, apreciata, importanta si vorbind cu alti baieti incearca sa obtina asta. Daca primeste in relatia voastra tot ce are nevoie, nu are de ce sa mai caute in afara.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile