consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Actualul meu sot nu mai lucreaza, imi bate si imi injura baiatul din absolut orice…

Terapeuti RO 2:33pm Aug 26
Mesaj:
Sunt la o doua casatorie si am un baiat de 10 ani si unul mic de 3 ani impreuna cu actualul sot…de un an s a schimbat radical acum nu mai lucreaza imi bate si imi injura baiatul de 10 ani din absolut orice…eu avind serviciu copilul mi a spus sa stau acasa ca el nu mai vrea sa stea fara mine…mi a facut bagajul sa plec…ma ameninta mereu ca eu si baiatul nu mai avem zile bune pina nu plecam din casa…nu mai stiu ce sa fac…l am iertat de zeci de ori…dar acum nu mai pot….simt ca ma lasa puterile si incerc sa ma tin tare pentru copiii…vreau un sfat un ajutor….va multumesc

Raluca Cojanu 3:14pm Aug 26
sincer pleaca nu mai sta…nu te uita inapoi..dute si lasa-l…nu merita si sincer nu merita statutul si rolul de TATA…parerea mea

Botezat-Antonescu Radu Andrei 5:19pm Aug 26
vorbiti cu un avocat si ganditi-va la a actiona in instanta. Daca sotul are probleme psihice trebuie sa actionati!

Adriana Pavelescu 5:32pm Aug 26
Nu cred ca mai are sens sa stai, nici tu nici copilul, nu sunteti doriti iar prezenta voastra nu cred ca-si mai are sensul. Sa speri ca lucrurile se vor indrepta este inutil.

Carmen Caramlau 6:07pm Aug 26
Pentru cine va tineti tare? Pentru copilul de 10 ani, care e abuzat? Pentru cel mic, care mai are putin si va fi si el? Pentru dvs, care aveti bagajul facut de sot si sunteti amenintata in mod repetat sa parasiti casa? Nu va amagiti! Nu am cum sa-mi dau seama daca sotul are probleme psihice sau nu, din putinul relatat, dar pericol exista oricum, la felul in care se comporta. Nu va mai mintiti singura si cautati ajutor la toate persoanele competente (legal si spiritual). Poate, pana la urma, obligandu-va sa plecati, va face cel mai mare bine.

Oana Bodor 8:08am Aug 27
Copiii au nevoie de protectie si siguranta. Nu e indicat sa lasati frica sa va conduca spre o viata de victima. Nu uitati ca din acest exemplu pe il transmiteti ambilor copii, ei vor invata ca violenta este acceptabila, si exista sanse ca ei sa devina agresori (la fel ca tata, pentru ca ei asa vad ca se comporta un barbat). In Romania zilelor noastre, violenta domestica se pedepseste si de catre lege. Luati legatura cu un avocat, aparati-va drepturile si copiii, cereti ajutor autoritatilor, rudelor, sau asociatiilor de tip ONG care lupta impotriva violentei domestice. Si un psihoterapeut v-ar putea ajuta sa intelegeti aceasta frica de plecare / schimbare, si sa o puteti depasi. Va doresc curaj si mult succes!

Invingem Stresul Impreuna 4:56pm Aug 27
Agresivitatea in cuplu este o problema… si exista deja si in Romania o legislatie care va protejeaza impotriva acestor abuzuri. Atat pe Dvs cat si pe copil. Aveti oarecum o obligatie (macar morala, dar si legala) sa luati masurile care se impun – politie+tribunal. Daca refuzati sa o faceti, si va distrugeti viitorul, e optiunea Dvs. Insa cine va da dreptul sa va expuneti COPIII agresiunilor lui? Sunteti responsabila macar moral daca refuzati sa CERETI AJUTORUL. Cere, si ti se va da. Daca nu ceri, precis nu vei primi.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile