consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu nu ma saruta pe gura.

Terapeuti RO 2:00pm Jan 19
Mesaj:
Am o relatie reusita cu prietenul meu,inclusiv sex de foarte buna calitate.Cu o exceptie:nu ma saruta pe gura(desi o face oriunde altundeva).La inceput mi-a spus ca nu i-a placut niciodata in mod deosebit.Dupa un timp a incercat sa-mi explice ca e ceva legat de fosta lui sotie(divortat de 10 ani,un fel de blocaj pe care nici el nu si-l explica prea bine).Fiind un barbat care isi exteriorizeaza destul de greu sentimentele,prefer sa nu pun presiune asupra lui,dar poate ma ajutati sa inteleg ce se petrece si daca pot eu schimba lucrurile in vreun fel…avand in vedere ca,da,mie sarutarile lui imi lipsesc.Si,nu,nu e vorba de vreo incompatibilitate fizica (miros,gust,etc.)pentru ca atunci cand s-a intamplat,ocazional,totul a fost bine.

Botezat Radu 4:40pm Jan 19
este un fel de ‘fobie’. Asociaza probabil sarutul pe gura cu afectivitatea, care i-a fost calcata in picioare de fosta sotie. Ati putea sa il indrumati spre un terapeut… sau chiar sa mergeti impreuna pt a putea sa spuna singur si sa va includa in acea suferinta

Bogdan Bogdanovich 7:38am Jan 20
sau puteti sa-l lasatzi asa cum este…si cand va va saruta, o sa stiti ca atunci va si iubeste :)

Bogdan Bogdanovich 7:38am Jan 20
(sau e dispus sa fie si mai intim cu dvs)

Diana Bordeianu 11:03am Jan 20
Si eu cred ca tine tot de teama de a se deschide afectiv.Se simte mai vulterabil. Poate ii e frica sa se reindragosteasca pt a nu fi dezamagit si asa simte ca detine un aparent control.

Lidia Simona Pascotă Caprioru 9:31pm Jan 22
teama de a nu se repeta episodul cu dezamagirea…

Consiliere Psihologica Anna Ri 1:07pm Jan 23
sustin parerea dlui Botezat Radu – este foarte probabil ca partenerul dvstra sa asocieze sarutul pe gura cu afectivitatea, iar dupa dezamagirea suferita in trecut, sa aiba o oarecare teama de a se deschide din nou. Recomand un parcurs psihoterapeutic, care poate fi individual sau de cuplu.

Psiholog Constantin Oprea 9:47am Jan 31
Îţi recomand să-i spui să meargă să discute cu un terapeut pentru că nu este normal acest comportament al lui.Evident are o problemă.Spune-i că te deranjează și vrei să facă ceva în acest sens,convingându-l că aceasta este o stare de anormalitate.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier