consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cand se supara, prietena mea nu mai scoate niciun cuvant. Daca stau linistit langa ea, nu zice nimic, daca insist, incepe sa respire adanc si repede de parca nu avea aer. Cum se explica acest blocaj al ei care ajunge chiar la atacuri de panica?

Terapeuti RO 9:34am Oct 30
Mesaj:
Prietena mea are mom cand se supara si nu mai scoate nici un cuvant daca stau linistit langa ea si nu zic nimic nu zice nimic, daca o reped sau o zgudui un pic nu zice nimic, la un mom cand am amenintato ca o expun sunando pe mama ei s-a ridicat sa imi ia telefonul apoi a incercat sa treaca pe langa mine fortat a m lasato a incelut sa respire adanc si repede de parca nu avea aer si a dat sa se imbrace si sa iasa pe usa desi era seara.. am oprito am lasato sa se linisteasca si am plecat eu intelegand din comportamentul ei ca nu ma suporta pe mine in prezenta ei. Cum se explica acest blocaj al ei care datorita insistentei mele de a afla ce are, ce vrea de la mine, ce vrea sa fac? ajunge chiar spre atacuti de panica cred?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:42am Oct 30
este destul de vag ce ne descrieti. Ar fi o idee sa o incurajati sa discute cu un psiholog despre starile ei. Succes!

Ioana Frecan 9:46am Oct 30
Poate ca atunci cand este furioasa sau speriata sau ambele se retrage cu scopul autoprotectiei. Sau poate ca stie ca va atinge cumva retragerea ei. Ma intreb daca nu ar fi diferit daca nu ati mai intreba ce are, daca nu ati insista. Poate asa ar veni ea catre dvs. si ar comunica. Toate cele bune.

Cristina Cristea 12:26pm Oct 30
Eu spun sa nu insistati, trebuie sa aveti rabdare, sigur trece prin ceva, din ce descrieti poate fi vorba despre o anxietate cu atacuri de panica-lipsa de aer-, dar este greu sa ma exprim exact. Oricum, trebuie indrumata catre psiholog, daca nu, incercati dvs sa vorbiti cu ea, dar fara zguduiri si insistenta. Sa stie ca are un sprijin la nevoie, ca vreti sa o ajutati. Eu va astept oricand. Sanatate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile