implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatLucrez in Italia si am o neliniste in interior, simt de multe ori ca stau sa explodez. Cumnatul meu a murit acum o saptamana, iar prietenul fiicei mele a fost depistat cu cancer osos.

Terapeuti RO 8:15am Sep 15
Mesaj:
ma simt foarte stresata o neliniste in interior simt de multeori ca stau si explodez am avut niste vesti foarte proaste cumnatul meu a murit acum o saptamana la 57 de ani prietenul ficei mele la depistat cu cancer osos eu sunt departe de ei lucrez in italia nu stiu cum sa ma linistesc ma multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:21am Sep 15
mergeti la un psihiatru/medic care sa va prescrie un tratament pt anxietate, prefarabil ar fi sa discutati si cu un psiholog. SucceS!

Mar Dum 7:43am Sep 16
Intrebarile de acest gen, obliga prin sfatul cerut la incalcarea principiului terapeuti numit “ghicirea gandurilor clientului”. Oamenii au personailti diferite si de aceia, aceiasi situatie poate crea raspunsuri comportamentale diferite de la om la om, la fel cum situatii diferite pot induce comportamente asemanatore. Constietizarea problemei trebuie sa va apartina pentu a avea putere de schimbare, tot ceeace vine din afara fiind trecut automat prin prisma propriei experiente de viata adica analizat critic, prin aceleasi metode de abordare a arealitatii care v-au indus starea in care va aflati. astfel un terapeut este obligat sa va dea u raspuns sau indrumare tinanad de teoria problemei si nu de specificul dumneavoastra personal si evident de propria experienta. De asemenea sfaturile nu inlocuesc tehnicile si relatia terapeutica fara de care tehnicile insasi pot in functie de situatie, sa nu inseamne prea mult. Asdar presupun ca problema dvs are radacini clare in conjuntura de viata celor dragi si in acelasi timp in propriile incertitudini de viata si in nevoia de a va sinti securizata in fata acestora. Presupun ca daca v-ati simti securizata si cu o mare putere financiara de a ajuta pe cei dragi de acolo une sunteti acum, v-ati fi aruncat in lupta cu toate mijloacele materiale necesare, sperand ca aceasta sa-i ajute pe cei dragi in rezolvarea problemelor de viata si sanatate. desi aceasta nu ar putea inlocui 100% nevoile sufletesti de relationare cu ei insa ati fi mai linistita. Cum sa poti schimba lucrurile, ca om obisnuit, tine de sansa, inspiratia, norocul puterea financiara, etc, de a putea avea acces la un terapeut cu multa practica si experienta de viata in gestionarea situatiilor asemnatoare cu a dumneavoatra, caci in terapie ca si in medicina conteaza experienta si specializarea care ti se potriveste si in care poti deveni printre cei mai performanti.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile