Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn urma cu ceva timp sora mea a murit intr-un accident de masina, iar ceea ce a urmat nu s-a terminat cu bine, din punct de vedere al justitiei.

Terapeuti RO 9:17am Dec 9
Mesaj:
Buna ziua, in urma cu ceva timp sora mea a murit intr-un accident de masina, iar ceea ce a urmat nu s-a terminat cu bine, sa zicem din punct de vedere al justitiei s-a terminat in coada de peste. In urma vu vreun an cand veneam de la lucru am aflat despre un alt accident rutier care din punctul meu de vedere a fost prea mediatizat. Eu deja venisem foarte nervoasa de la lucru si am dat vina pe acest fapt pentru reactiile mele ulterioare, dar furia continua. Si m-am documentat pe net despre acest accident si m-a deranjat faptul ca lu ala i-au facut pagina ca sa nu scape nepedepsit, pai fiecare om care trece prin asa ceva ar trebui sa aibe dreptul la asa ceva si atunci am comparat cu cazul meu pai atunci in 2002 nu erau atat de mediatizate dapai sa ofere tv probe si sa urmareasca pas cu pas si eu a trebuit sa vad cum sora mea era cu capul spart pe sosea si gaborii aia grasi erau mai preocupati de cafea decat de accident. Cred ca ori nu vor sa recunoasca ca altul a trecut prin mai multe decat ei si a avut mai putone drepturi ori sunt tampiti de-a binelea si problema este ca imi vine sa-i iau la bataie pana vor recunoaste ca nu sunt in stare de fapte de altruism cum se lauda sau sa dispara dracu tot site-ul ala nedrept. Vreau sa scap de aceasta furie si de aceasta revolta de a ma bate cu ei nu e drept asa pentru unii vine si tv si la altii nu nu e drept asa desi toti avem dreptul sa facem cazul public vorba unui istet de pe site doar ca aici s-a depasit limita cu mult oricum probabil ca reactia mea este de acuzat si a lor deloc oricum eu nu uit niciodata cum citeam geneza si rugam pe Dumnezeu sa faca facerea inapoi si inca cred cu tarie ca o readuca inapo.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:26am Dec 9
pare o furie justificata… si care ar fi bine sa fie si consumata. Daca simtiti ca nu s-a facut justitie, atunci faceti apel pana iese adevarul la suprafata; alternativa ramane furie interminabila si D-zeu!

Gabriela Iftode 9:38am Dec 10
Eu cred ca intamplarea cu accidentul si site-ul au redeschis o rana pe care dvs o credeati vindecata. Si mai cred ca niste sedinte de terapie v-ar ajuta sa eliberati din durerea pe care o aveti inchisa in dvs. Furia si revolta va sunt de folos ca sa acoperiti ceva care va doare . Si o sa le intretineti ca sa nu simtiti acea durere.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 2780 raspunsuri primite pentru 585 intrebari)