implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn urma cu un an tatal meu a murit intr-un accident de munca ingropat de viu si de atunci ma macina un sentiment de vinovatie ca nu am putut sa imi dau seama ca era vorba de el, si ca si cum nu era de ajuns in urma cu 3 luni si tatal iubitului meu a murit la volan, dupa ce am facut accident vascular.

Terapeuti RO 10:11am Mar 12
Mesaj:
Buna ziua, in urma cu un an si jumatate tatal meu a murit intr-un accident de munca ingropat de viu,eu fiind si prima din familie care a aflat,am primit cumplita veste in momentul in care l-am sunat sa vad ce face… In clipa cand a murit am simtit insa nu mi-am dat seama ca ar putea sa fie vorba despre asa ceva…si de atunci ma macina un sentiment de vinovatie ca nu am putut sa imi dau seama ca era vorba de el, si ca si cum nu era de ajuns in urma cu 3 luni si tatal iubitului meu a murit la volan dupa ce am facut accident vascular,fara sa realizez ca ar putea fi ceva grav am trecut cu masina pe langa masina lui care era parcata in fata blocului,am crezut ca s-a plecat dupa ceva din masina cand defapt el era in coma,de atunci ma tot gandesc daca as fi oprit ar mai fi avut o sansa?

Gabriela Iftode 10:28am Mar 12
Daca ar mai fi avut o sansa , ai fi oprit! Nu depinde de tine viata oamenilor din jurul tau!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:31am Mar 12
unele lucruri nu le putem controla… mai ales moartea. Este prima datorie cu care ne nastem si ultima pe care o platim. Ma gandesc ca este greu de acceptat ca in asemenea cazuri devenim absolut neputinciosi si ca ne dorim sa avem puterea de a schimba. Condoleante!

Mar Dum 2:21pm Mar 12
Daca ai fi citit ceva psihoterapie transpersonala si raspunsurile oferite de subiectii aflati sub hipnoza, ai fi vazut ca poti ocoli si/sau schimba multe in viata, insa nu si felul in care ai ales sa traesti experienta mortii ca suflet. Chiar daca s-ar fi intervenit prevenitiv, lucrurile ar fi fost din nou aranjate pentru ca finalul sa fie cel ales de suflet inainte de nasterea sa. Pare cam mistic si probabil multi psihologi vor simula un “lesin stiintific” la auzul acestor explicatii, insa lucrurile sunt mult mai profunde decat se vede din lumea stiintei. Cercetatorii ce au facut astfel de studii straduindu-se la randul lor sa respecte aceleasi paradigme stiintifice in studiile facute, ca oricare alt psihoterapeut de alta orientare.

https://profesoriitineranti.files.wordpress.com/2013/01/calatoria-sufletelor.pdf


Grigoras Nitica 2:47pm Mar 12
Te-nteleg f.bine,si eu ca si tine, la moartea fratelui meu imi tot puneam intrebarea de ce nu am luat in considerare mai mult comportamentul lui decat ceea ce-mi spunea cand ne-am vazut ultima oara…..Pot sa-ti spun doar atat,suntem toti muritori,o sti si tu……,unul vine unul pleaca, in ziua inmormantarii fratelui meu l-am nascut pe al meu baiat,prematur, normal trebuia sa se nasca la data cand fratele meu s-a nascut……Toate aceste”coincidente”m-au ajutat sa-nteleg viata,sa apreciez clipa,sa dau mai multa importanta persoanelor, limbajului corporal nu doar celui verbal ,sa-nteleg ceea ce Domnul Botezat ti-a scris”este prima datorie cu care ne nastem si ultima pe care o platim” si-n fata careia” devenim absolut nepunticiosi”…Nu aveai cum sa schimbi un lucru atat de firesc…..Condoleante!

Doina Zamfirescu 11:10am Mar 16
Ati trecut prin 2 situatii traumatizante si ati putea apela la un terapeut specializat in trauma.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile