consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu a murit de curand. In ziua in care a murit, m-a rugat sa stau langa el, dar parca ceva m-a impins de acolo, in conditiile in care l-am vegheat doua zile. Acum ma copleseste sentimentul de vinovatie. Poate as fi putut face ceva sa il salvez.

Terapeuti.ro 7:05am Sep 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua.Sotul meu a murit de curand. In ziua in care a murit m-a rugat sa stau langa el. Era internat in spital. Parca ceva m-a impins de langa el in conditiile in care l-am vegheat doua zile. Acum ma copleseste sentimentul de vinovatie ca nu am stat langa el si ca poate as fi putut face ceva sa il salvez.


Botezat-Antonescu Radu 7:22am Sep 6
Condoleante! Banuiesc ca nu aveati cum sa il salvati de la inevitabil. Pot intelege de ce nu mai puteati sta langa el in acele momente si nu cred ca va puteti face vinovata de ceva. Lasati doliul sa se consume in liniste.

Carmen Ontanu 7:45am Sep 6
Imi pare rau de pierderea suferită. E destul de frecvent sa ne simțim vinovati cand moare cineva drag. Dacă medicii nu au putut face ceva, cum sa fi putut altcineva? Fiți blanda cu dumneavoastră!

Remus Costache 8:31am Sep 6
Condoleanțe, însă asa cum a spus și Carmen, dacă doctorii nu au reușit, cum credeți ca ati fi reușit dumneavoastră? Timpul va vindeca rana lăsată în urma pierderii. Fiți puternica

Psiholog Daniel Mois 11:20am Sep 6
Acolo unde medicii nu au reusit, nici Dvs nu puteati face nimic.

Maria Pleșca Psiholog 8:42pm Sep 7
Condoleanțe! Poate ar fi util să-i scrieți o scrisoare și să așterneți în ea ce credeți că ați mai fi putut spune în timpul în care nu l-ați stat cu el. Nu vă lăsați copleșită de sentimentul de vinovăție, cu siguranță că nu ați fi putut face mai mult decât ați făcut!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile