implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatToate sunt la fel: rutina, plictiseala si, cred, depresie. Parca am totul ce-mi doresc, dar si nimic in acelasi timp, simt ca nu am un scop, pur si simplu plutesc.

Terapeuti RO 9:08am Dec 23
Mesaj:
buna ziua…o fi buna sau nu, chiar nu mai stiu, toate is la fel, rutina, plictiseala si cred depresie. Parca am totul ce-mi doresc dar si nimic in acelasi timp, simt ca nu am un scop, pur si simplu plutesc. Probabil aici ar fi un sfat ca trebuie de schimbat ceva, nustiu, am incercat si am schimbat de toate, tara, serviciul dupa care l-am si lasat m-am apucat iar de studii, la urma urmei si prietena, si nimic, efect 0. Nu mai stiu ce ar putea sa ma motiveze. Chiar si daca nu o sa am un raspuns, va multumesc oricum, macar am spus(scris) asta cuiva.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:08am Dec 23
va admir curajul de a spune ce aveti pe suflet si nu pot decat sa va incurajez sa nu va opriti! Gasiti un psihoterapeut compatibil cu Dvs si discutati cu el despre aceasta criza existentiala prin care treceti, aparent. Succes!

Mar Dum 3:16pm Dec 23
S-ar putea sa-ti fi dezvoltat un mecanism de aparare inconstient prin care ti-ai suspendat trairile, pentru a nu suferi. Atunci cand sufletul nu simte ca traeste se plictiseste de moarte si de aici tendinta spre depresie. Simti ca traesti atunci cand dansezi sau canti, adica atunci cand incetezi sa mai gandesti critic. Asadar implica-te in ceeaece faci cu sufletul, ca atunci cand dansezi dupa o melodie placuta, nu te refugia din comoditate in concluzii valorizatoare despre importanta prea mica a ceeace poti face, nu judeca din comoditate cat a mai ramas de facut pana termini, incearca sa faci cat poti de bine orice lucru, chiar si maturatul prin casa si vei avea tot timpul satisfactia lucrului bine facut. Invata sa observi detaliile nu anihila totul prin ganduri repet generalizatoare si autosuficiente. Incepe cu lucrurile care stii ca-ti fac sau iti facea placere sa le faci, sau pe care ai visat sa le faci dar la care ai renuntat din prea multa “analiza”, cauta persoane care au aceleasi hobiuri cu ale tale, fa o facultate pentru care ai aptitudini, leaga prietenii si deschide discutii pe teme de interes comun, etc, nu astepta ca lucrurile speciale sa vina singure spre tine ci actioneaza tu pentru a atinge scopuri si a implini deziderate… Pentru a te redescoperi si a alege drumul corect cel mai bine ar fi sa cauti la un psiholog vocational alaturi de care sa redescoperi ceeace ti se potriveste si poate da sens existentei tale.

Ana Nirvana 4:44pm Dec 23
Sugerez a se consulta un psiholog clinician si apoi a se urma un proces psihoterapeutic. Psihoterapia existentiala ar putea fi o solutie atunci cand viata pare sa nu mai aiba sens/gust. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile