consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am avut recent un accident de masina din vina mea. In 30 ani de condus zi de zi pe distante lungi, am avut 4 amenzi si un alt accident care nu a fost din vina mea. De data asta, faptul ca nu am fost atenta ma macina cumplit, desi nu au fost victime.

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
58 ani sex feminin pensionar casatorita un copil de 28 ani, din Bucuresti.
Am avut recent un accident de masina din vina mea. In 30 ani de condus zi de zi pe distante lungi (asa mi-a cerut meseria) am avut 4 amenzi si un alt accident care nu a fost din vina mea .
De data asta, faptul ca nu am fost atenta ma macina cumplit.
Desi nu au fost victime (eu am fost mai sifonata dar nimic rupt sau foarte grav) am retinere sa mai conduc, iar noaptea am cosmaruri si retraiesc momentul impactului (aud mereu zgomotul izbiturii).
Chiar cand merg cu altcineva in masina si franeaza brusc creierul meu o ia razna si astept sa aud bufnitura.
Mentionez ca sunt genul de om care se straduieste sa nu greseasaca, sa nu supere pe nimeni, etc
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu o structura perfectionista poate sa fie destul de rigida insa adevarul este ca ati trecut printr-o experienta traumatizanta si tot ceea ce simtiti este firesc. Ce este important este faptul ca nu s-a intamplat nimic serios, ca sunteti intreaga. Toti gresim, insa daca nu dati drumul perfectionismului suferinta va continua din pura mandrie. Este ok sa gresim! Curaj si incredere!
  • Carmen Sorici
    Carmen Sorici Inceperea unui proces de psihoterapie v-ar ajuta sa treceti mai usor peste acesta trauma, desi asa cum afirmati nu ati avut traume fizice o trauma psihica tot ati suferit si o puteti explora si elimina prin psihoterapie pentru ca este dificil sa traiti asa si nu se stie daca va trece de la sine sau nu, un psihoterapeut va poate ajuta.Succes!
  • Daniel Mois
    Daniel Mois Sindrom de stres posttraumatic… Necesită un proces terapeutic.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile