consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Matusa mea de 60 de ani are serioase pierderi de memorie dupa un soc emotional suferit: recunoaste doar familia, in rest neputand sa isi aminteasca nimic.

Terapeuti RO 7:40am Aug 29
Mesaj:
Buna ziua, ma numesc Alina C., si am o problema cu matusa mea, pentru care doresc sa ma adresez dumneavoastra. Are 60 de ani, si in urma cu 3 saptamani, a suferit un soc, urmat de internare in spital, unde a fost diagnosticata cu diabet. Mentionez, ca in urma cu 3 luni efectuase analizele anuale, si erau in regula. Problema, nu ar fi diabetul, cat faptul ca are serioase pierderi de memorie dupa acel soc suferit, la modul ca recunoaste doar familia, in rest neputand sa isi aminteasca nimic. Intrebarea mea este: trebuie internata, si daca da, unde ma sfatuiti sa merg cu ea, sau este de ajuns sa iau legatura cu un psihiatru? Socul l-a suferit din cauza mamei sale ( bunica mea), care a cazut la pat, si are nevoie de ingrujiri speciale.

Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc.
O zi buna
Alina C.


Bogdan Goga 7:47am Aug 29
Daca exista pierderi de memorie adresati-va unei camera de garda de neurologie. Medicul neurolog va stabili natura pierderilor de memorie si ce specialitate o va trata.

Carmen Caramlau 5:00pm Aug 30
Doamna, socul suferit de mama dvs o apara de responsabilitatea de a prelua de una singura greutatea ingrijirii propriei mame. E un sistem de siguranta pentru dansa. Incurajati-o, aratandu-i ca ii veti fi alaturi in munca de ingrijire a bunicii dvs, dar accentuati ca numai dumneaei va fi in stare sa isi ajute cu adevarat mama, care se bazeaza pe dansa. Prezentati-i alternativa unei internari la o institutie a bunicii dvs, departe de fiica dumneaei, unde va fi ingrijita prost de straini. Poate, in felul acesta, mama dvs se va mobiliza si fizic, si psihic, si va lasa in urma aceasta slabiciune care a cuprins-o. Faceti totul sub indrumarea unui terapeut, pentru a nu agrava lucrurile, ci pentru a obtine cele mai mari beneficii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile