consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 45 de ani si am o problema la nivelul membrelor, nu am forta sa le ridic si simt o slabiciune, atat in maini, cat si in picioare. Am ajuns sa nu-mi pot usca parul, sa nu pot sa ma pieptan.

Terapeuti RO 9:28am Sep 9
Mesaj:
Buna ziua,
Am 45 de ani si am o problema la nivelul membrelor, si anume nu am forta sa le ridic si simt o slabiciune, atat in maini cat si in picioare. am ajuns sa nu-mi pot usca parul, sa nu pot sa ma piaptan.Acum doi ani am avut o problema la sold si am facut o raza, si mi s-a spus ca am scolioza si inceput de coxartroza. Am facut atunci fizioterapie si atat.
Acum cand a aparut aceasta problema,(cam din luna mai) am fodt in alt oras la un neurodhirirg unde am facut un CT, care a iesit ok, am facut un RMN cervico-toracal. rezultatul a iesit ok, insa la cervical la concluzii :deborduri discale C4-C5, C5-C6, C6-C7, fara semne de stenoza de canal medular.D-l doctor a zis ca e ok, din punctul lui de vedere nu ma poate ajuta, sa apelez la un neurolog. Tin sa precizez ca eu simt o greutate in deplasare si simt ca nu am o pozitie corecta a corpului, si anume am burta impinsa in fata, iar in momentul cand fortez ridicarea bratelor durerea de lasa in partea lombara. Am ajuns cred la a zecea sedinta de masaj la un asistent kinetoterapeut si am inceput gimnastica recuperatorie, dar nu simt nici o ameliorare, ba mai mult parca imi slabesc puterile cu fiecare zi. Mai trebuie sa precizez ca lucrez la birou, ceea ce presupune 8 ore de stat pe scaun. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns unde ar trebui sa ma adresez…la un neurolog sau reumatolog..sau..nu stiu..as face niste analize de sange dar nu stiu ce ar trebui sa verific..Multumesc.

Grigoras Nitica 12:42pm Sep 9
Presupun, din propia experienta,sa apelati la ambele.Folositi MgK,nu va dauneaza si incercati sa faceti pauze la servici,5 min.de gimnastica langa birou la o ora,statul doar pe scaun multe ore va agraveaza situatia.Sper sa primiti mai multe sfaturi de la persoane specializate in acest domeniu si sa va fie bine.Succes!

Mar Dum 1:29pm Sep 9
Mai nou, se otine un randament maibun la lucru, lucrand la computer din pozitia in picioare spun cei din IT, evident cu un mobilier adecavat ce permite ridicarea blatului la inaltime dorita…

Came Came 2:18pm Sep 9
Acupunctura stiu ca ajuta.

Doctorul Terapii Complementare 9:36pm Sep 9
Căutați un kiropractîcian sau mergeți în București la d-l Viorel Butnaru pt călcătura monahală.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile