Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi-a aparut o durere in piciorul stang, atat in coapsa, cat si in gamba. La ce specialist sa merg?

Terapeuti RO 10:36am Jul 21
Mesaj:
In urma cu doua zile mi-a aparut o durere in piciorul stang atat in coapsa, gamba si laba.Durerile sunt in interiorul piciorului, ma doare si cand il tin intins si cand il indoiesc. De o zi am inceput sa iau Ibuprofen. Daca nu imi trece la ce specialist sa merg

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:44am Jul 21
incercati totusi sa contactati mai intai medicul de familie… macar telefonic

Viorel Mocanu 10:52am Jul 21
Daca culoare piciorului se modifica poate fi ceva vascular – o ischemie de artera femurala; de obicei nervos – sciatica – nu doare pe tot piciorul.. deci excludem problema neurologica… sa nu fie ceva inflamator sau infectios sa nu va fi ciupit vreo insecta. Daca cedeaza la antiinflamatoruii consultati un reumatolog… Ne-ati dat putine detalii ca sa stim catre ce sa ne indreptam in privinta sfatului in ceea ce priveste piciorului dumneavoastra.

Ioana Predi 12:25pm Jul 21
Adresati-va medicului de familie. Acesta decide conduita ce trebuie adoptata in cazul dvs.

Carmen Badea 12:45pm Jul 21
Medicul de familie nu e numai distribuitor de trimiteri. Are si abilitatile de a initia un tratament si de a efectua niste investigatii. Drept care, solictati-i o consultatie ! Va fi, cu siguranta, fericit sa mai si profeseze, ca de birocratie e satul …

Came Came 4:20pm Jul 21
Daca durerea porneste din sold si merge pe picior in jos rapid pana in calcai, este o sciatica. Eu zic ca poate fi vazut un neurolog. Dar eu as vedea prima data medicul de familie. Daca e sciatica, recomand acupunctura ca din 10 sedinte consecutiv- trateaza problema pentru o durata de aprox 5 ani. Am fost in situatie, durerea e groaznica iar calmante refuz sa iau ani la rand.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita