implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMi-a aparut o durere in piciorul stang, atat in coapsa, cat si in gamba. La ce specialist sa merg?

Terapeuti RO 10:36am Jul 21
Mesaj:
In urma cu doua zile mi-a aparut o durere in piciorul stang atat in coapsa, gamba si laba.Durerile sunt in interiorul piciorului, ma doare si cand il tin intins si cand il indoiesc. De o zi am inceput sa iau Ibuprofen. Daca nu imi trece la ce specialist sa merg

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:44am Jul 21
incercati totusi sa contactati mai intai medicul de familie… macar telefonic

Viorel Mocanu 10:52am Jul 21
Daca culoare piciorului se modifica poate fi ceva vascular – o ischemie de artera femurala; de obicei nervos – sciatica – nu doare pe tot piciorul.. deci excludem problema neurologica… sa nu fie ceva inflamator sau infectios sa nu va fi ciupit vreo insecta. Daca cedeaza la antiinflamatoruii consultati un reumatolog… Ne-ati dat putine detalii ca sa stim catre ce sa ne indreptam in privinta sfatului in ceea ce priveste piciorului dumneavoastra.

Ioana Predi 12:25pm Jul 21
Adresati-va medicului de familie. Acesta decide conduita ce trebuie adoptata in cazul dvs.

Carmen Badea 12:45pm Jul 21
Medicul de familie nu e numai distribuitor de trimiteri. Are si abilitatile de a initia un tratament si de a efectua niste investigatii. Drept care, solictati-i o consultatie ! Va fi, cu siguranta, fericit sa mai si profeseze, ca de birocratie e satul …

Came Came 4:20pm Jul 21
Daca durerea porneste din sold si merge pe picior in jos rapid pana in calcai, este o sciatica. Eu zic ca poate fi vazut un neurolog. Dar eu as vedea prima data medicul de familie. Daca e sciatica, recomand acupunctura ca din 10 sedinte consecutiv- trateaza problema pentru o durata de aprox 5 ani. Am fost in situatie, durerea e groaznica iar calmante refuz sa iau ani la rand.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile