Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMenstruatia nu mi-a mai venit de doua luni. Testul de sarcina mi-a iesit negativ, nu ma doare nimic, nu am nici o stare negativa.

Terapeuti.ro 6:21am May 11
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua.Numele meu este Ana-Maria, am 21 ani si sunt din Sibiu.Am o problema cu menstruatia.Nu mi.a mai venit de doua luni.Mi.am facut un test de sarcina si mi.a iesit negativ.Nu am suportat nici o schimbare la organism.Nu ma doare nimic, nu am nici o stare negativa.De cand a inceput ciclul menstrual si pana in prezent nu l.am avut reglat.Ori imi venea la inceputul lunii ori la sfarsit.am avut si perioade cand imi intarzia o luna, dar luna viitoare imi venea.Nu folosesc pastile anticonceptionale.Contactul sexual intotdeauna a fost protejat.As dori daca puteti sa.mi spuneti de ce nu.mi vine ciclu.Este prima oara cand imi intarzie doua luni.Va multumesc!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:24am May 11
medicul tau ginecolog ce spune? Teoretic (si practic) el/ea trebuie sa te cunoasca cel mai bine.

Mihaela Comisel 6:55am May 11
Asa cum vi s-a mai sugerat, o monitorizare a medicului dvs. ginecolog ar fi de preferat. Nu neglijati efectele: curelor de slabire (ele dau asemenea tulburari ale ciclului menstrual), a medicamentelor pe care le luati (ca efecte adverse), si nu in ultimul rand a stresului.

Fanache A. Remus 8:17am May 11
Problemele legate de mentruatie sunt foarte diverse, de la dereglari hormonale, virusi si bacterii, schimbare de mediu, pana la probleme psihice. Un consult la medicul ginecolog ar trebui sa va ajute in aceasta privinta.

Roxana Mischianu 1:13pm May 11
Primul drum este la medicul de familie. El este cel mai avizat sa te indrume.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed