consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am dureri abdominale, dar am facut analizele la un medic internist si mi-au iesit bine. Ce medic sa mai consult?

Terapeuti RO 9:12am Sep 8
Mesaj:
am dureri abdominale am facut analizele si imi ies bine nu stiu ce am unde sa ma mai adrezes am fost la medic internist unde sa mai merg

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:29am Sep 8
sunteti femeie sau barbat? ce varsta aveti? mai exact ce analize ati facut?

Cristina Hazulea 10:24am Sep 8
Mergeti la un internist si daca ati exclus cauzele medicale cautati un psiholog/psihoterapeut… Se poate sa fie pe baza se stres, anxietate etc

Gerard Stroe 12:30pm Sep 8
Asigurati-va ca ati exclus orice cauza medicala! Medicul de familie ar trebui sa stie toate investigatiile necesare sau la ce alti specialisti sa va trimita.

Terapeuti RO 1:33pm Sep 8
Din adresa de e-mail specificata noua, este femeie.

Cristina Cristea 1:46pm Sep 8
O ecografie abdominala, ati facut? Medicul de familie ce spune?

Ioana Predi 6:34pm Sep 8
Deci….Exista o ordine. Va programati la medicul de familie; acesta face investigatii preliminare, generale; va indica investigatii de laborator si paraclinice. In urma acestora, medicul va directioneaza spre consultatii la medici specialisti (internist, gastro-enterolog, chirurg, etc) pentru stabilirea unui diagnostic relevant si tratament concordant.

Clau Anki 2:01pm Sep 9
Daca sunteti femeie, atinci durerile abdominale pot fi data si de afectiuni ginecologice. Continuati investigatiile medicale, iar daca nu stiti unde sa mergeti, apelati la medicul de familie care va sti exact unde sa va trimita. Sigur ca nu e rolul dumneavoastra sa stiti, altfel, de ce ar mai exista medici de familie? Daca ati exclus cauzele medicale, atunci adresati-va psihoterapeutului. Cauzalitatea este multifactoriala, dar dupa o evaluare, veti sti ce probleme sunt, de unde au aparut si cum se pot trata. Sanatate multa va doresc.

Mar Dum 6:57pm Sep 9
de obicei, dupace toate rezultatele ies ok, omul vine cu ele in mana la psihanalist sau psihoterapeut, unde in unele cazuri se poate descoperi ca este vorba de o somatizare si etimologia acesteia…..


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile