Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn urma unui soc emotional am ramas cu amnezie: nu-mi amintesc nume, locuri si fapte dinainte si din timpul a ceea ce mi s-a intamplat, lucruri care m-ar ajuta sa pot depune o plangere penala.

Terapeuti RO 8:17am Dec 3
Mesaj:
In urma unui soc emotional din luna ianuarie, am ramas cu amnezie , nu mi amintesc nume, locuri fapte,dinainte si din timpul a ceea ce mi s a intamplat. lucruri care sunt foarte importante deoarece m ar ajuta sa pot depune o plangere penala, imi amintesc doar franturi din cea ce s a inatmplat, si am inteles ca aici pot beneficia de psihoterapie on line, mi a fost recomandata de un psihiatru. ma puteti ajuta?

Mihaela Comisel 8:23am Dec 3
Dupa parerea mea, ai nevoie de o terapie post-traumatica si iti sugerez nu online. E nevoie de un travaliu mai lung care sa te ajute sa depasesti efectele traumei.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:47am Dec 3
as adauga, daca este urgent, sa incercati hipnoterapie. Succes!

Mar Dum 5:31pm Dec 3
Daca este adevarat ce spuneti, in nici un caz psihiatru. Doriti medicamente ? Uitatrea este un mecanism de aparare care va feste de a retrai amintiri neplacute. Ar fi foarte indcata hipnoza deoarece ati putea retrai situatia si reaminti detaliile prindu-le din exterior, ca simplu spectator. Cautati siteul hipnoterapeutilor si alegeti-va de acolo unul sau telefonati si cereti sfatul. Cereti si invormatii vis a vis de nr de sedinte, pretul cerut si spuneti cu sinceitate ce va permiteti pentru a nu avea surprize ulterior. Daca exista bunavointa se vor gasi si solutii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed