consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma unui soc emotional am ramas cu amnezie: nu-mi amintesc nume, locuri si fapte dinainte si din timpul a ceea ce mi s-a intamplat, lucruri care m-ar ajuta sa pot depune o plangere penala.

Terapeuti RO 8:17am Dec 3
Mesaj:
In urma unui soc emotional din luna ianuarie, am ramas cu amnezie , nu mi amintesc nume, locuri fapte,dinainte si din timpul a ceea ce mi s a intamplat. lucruri care sunt foarte importante deoarece m ar ajuta sa pot depune o plangere penala, imi amintesc doar franturi din cea ce s a inatmplat, si am inteles ca aici pot beneficia de psihoterapie on line, mi a fost recomandata de un psihiatru. ma puteti ajuta?

Mihaela Comisel 8:23am Dec 3
Dupa parerea mea, ai nevoie de o terapie post-traumatica si iti sugerez nu online. E nevoie de un travaliu mai lung care sa te ajute sa depasesti efectele traumei.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:47am Dec 3
as adauga, daca este urgent, sa incercati hipnoterapie. Succes!

Mar Dum 5:31pm Dec 3
Daca este adevarat ce spuneti, in nici un caz psihiatru. Doriti medicamente ? Uitatrea este un mecanism de aparare care va feste de a retrai amintiri neplacute. Ar fi foarte indcata hipnoza deoarece ati putea retrai situatia si reaminti detaliile prindu-le din exterior, ca simplu spectator. Cautati siteul hipnoterapeutilor si alegeti-va de acolo unul sau telefonati si cereti sfatul. Cereti si invormatii vis a vis de nr de sedinte, pretul cerut si spuneti cu sinceitate ce va permiteti pentru a nu avea surprize ulterior. Daca exista bunavointa se vor gasi si solutii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed