consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut un soc emotional cand mi-am pierdut mama, in urma cu ceva timp, si de atunci toate lucrurile merg prost.

Terapeuti RO 7:29am May 16
Mesaj:
buna ziua.Am 22 de ani si sufar de depresie de ceva vreme.Am avut un soc emotional cand mi-am pierdut mama acum ceva timp in urma si de atunci toate lucrurile merg prost.Am o gandire negativista,ma enervez extrem de usor,am impresia ca toti sunt impotriva mea.Pur si simplu nu pot sa fiu calma.Exista tot timpul acel chef de cearta din orice lucru banal.Va rog ,ajutati-ma.

Botezat Radu 7:41am May 16
Condoleante! Perioada de doliu are nevoie sa se consume, pana atunci fiind ‘normal’ sa suferim modificari. Daca Dvs considerati ca va este greu sa depasiti singura aceasta perioada, sunt sigur ca o perioada de psihoterapie va poate fi de folos si, daca este nevoie, poate sa va ganditi si la urmarea unui tratament medicamentos. Succes!

Cristina H. B. Docan 8:00am May 16
Buna ziua :) Se intimpla adesea asa, ca o experienta cu o incarcatura atit de puternica, sa determine si depresie, si o adevarata degringolada emotionala mai apoi… Din pacate, lasat "de capul sau" (sa treaca de la sine) genul acesta de situatie tinde mai degraba a se complica, precum observi si tu. De aceea, cu cit i te adresezi mai repede, cu un ajutor specializat – cu atit mai bine. Eu, personal, lucrez foarte eficient intimplarile traumatizante, cu ajutorul tehnicii Emotional Freedom Technique (poti citi mai multe despre ea pe www.facebook.com/Cristina.H.B.Docan), asa incit recomandarea mea este sa gasesti o persoana care stie sa foloseasca acest instrument, pentru rapiditatea cu care se inregistreaza rezultatele dorite si eficienta metodei.

Florentina Coman 4:41pm May 16
Ai nevoie de cineva cu care să-ţi împarţi suferinţa şi acel cineva poate fi un membru din familie, un prieten…… Depresia însă…… te forţează oarecum să cauţi un terapeut: este ca şi cum ai avea dureri cumplite de stomac şi tu încerci să te tratezi la o şuetă cu prietenii. Ei bine, şi sufletul doare, iar simptomul durerii de suflet este depresia, aşa că, alege un ,,doctor,,!

Carmen Caramlau 6:26pm May 16
Ar fi minunat sa-ti pot spune ca vei iesi singura din aceasta stare, dar se pare ca vezi si singura ce greu e. Suferinta ta e normala, furia la fel, iar aceste "scapari" te elibereaza momentan de presiunea care exista in tine. Fa un efort sa mergi regulat o perioada la terapie (EFT, NLP etc.). Meriti sa lasi in urma aceasta lupta: tu impotriva tuturor sau invers. Meriti o viata mai buna. Numai bine!

Grigore Lily-Ana 6:56am May 17
Vine o vreme cind cei care ti-au fost alaturi pleaca in alt spatiu.Eu cred ca intre noi si ei circula doar iubirea,mirosurile si sunetul.Daca am baga de seama si am face meditatii macar o data in zi am fi mult mai aproape de ei .Ar trebui daca vrei sa faci mai multa miscare in natura,sa privesti mai mult frumosul natural si de cite ori iti vin ginduri negative intreaba-te ce as vrea,ce vreau sa fie si poti fauri un alt viitor .Pentru toti perioada aceasta sociala nu este foarte pozitiva dar noi putem sa o transformam in ceva magic daca incepem acum sa creem ginduri frumoase si situatii mai hazlii.Arghezi spune cu ceva timp in urma ;Din bube mucegaiuri si noroi

Grigore Lily-Ana 6:56am May 17
Creeat-am frumuseti si ginduri noi.

Grigore Lily-Ana 6:58am May 17
Este bine sa iesi din casa ,sa socializezi si sa cauti ceva sa te exprimi cum ar pictura,lucru de mina etc.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile