Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu imi place sa comunic si sa cunosc noi persoane, cred ca sunt frustrata, plina de ura si foarte depresiva.

Terapeuti RO 11:28am Feb 13
Mesaj:
in urma unui tratament agresiv si de lunga durata,s-au produs mute schimbari fizice si psihice,nu imi place sa comunic si sa cunosc noi persoane,cred ca sunt fustrata si plina de ura si foarte depresiva !nu stiu ce se intampla cu mine?!e nevoie sa merg la un doctor?

Botezat Radu 11:30am Feb 13
ar fi indicat sa mergeti macar la un psiholog (clinician) sau un psihoterapeut… ceva se intampla si ar fi de dorit sa stiti ce

Buterchi Carmen 11:36am Feb 13
Un psihoterapeut ar putea sa va ajute sa acceptati ceea ce vi s-a intamplat si de asemenea, sa va reacomodati la viata actuala.

Remus Sandu 4:48pm Feb 13
In ziua de azi exista si pseudomedicina. Ulcer, cancer sau boli autoimune, ar putea fi tratate in mare parte prin remedii simple si eficiente. Si ca un mic detaliu, mult mai ieftine si fara efecte secundare.

Diana Paula Stoian 10:29am Feb 14
Aveti nevoie de ajutorul specializat al unui psihoterapeut care sa va ghideze cum sa scapati treptat de furie, de depresie, cum sa invati din nou sa intelegeti si sa tolerati oamenii asa cum sunt…cu bune, cu rele…Dar mai ales, sa va ghideze cum sa incepeti sa aveti o relatie buna cu dumneavostra insiva, sa intelegeti si sa acceptati ce vi s-a intamplat. Sa lasati trecutul in trecut ca sa puteti trai prezentul si sa-l gestionati.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita