Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNu reusesc sa o conving pe fiica mea sa mearga la un specialist, desi a avut o relatie foarte urata, in urma careia uneori recunoaste ca a ramas cu traume.

Terapeuti RO 9:03am Mar 11
Mesaj:
buna ziua, am o fica de 30 de ani care a avut o relatie fff urita, desi uneori recunoaste ca a ramas cu traume,(nu mai are incredere in ea, crede mai tot timpul ca este criticata, etc),are dese momente de depresie si anxieate , nu reusesc sa o conving sa mearga la un specialist,doresc doar un sfat

Botezat Radu 9:34am Mar 11
pare sa fie vb despre stima de sine scazuta datorita acelei relatii (si poate nu numai). Daca despartirea a avut loc in perioada recenta, sigur mai are nevoie de niste timp pt a trece peste. Incercati sa fiti alaturi de ea cu ce si cum se poate, in acelasi timp dati-i si spatiul necesar pt a fi cu ea insasi. Poate ar fi o idee buna sa mai ii aduceti aminte de psiholog ocazional… macar din 2 in 2 saptamani :) . Succes!

Neli Pena 1:32pm Mar 11
Sunt de acord cu ce v-a scris colegul Radu Botezat. Ca o concluzie doar fiica dvs. poate decide daca are nevoie sau nu de un specialist. Daca ii lipseste doar curajul,merita sa incercati terapia de familie unde participati si dvs. .Este un model de terapie care va ajuta si pe dvs. sa intelegeti mai bine starile fiicei dvs. Este doar o sugestie de care puteti tine seama sau nu.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile