consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum pot injumatati un medicament sub forma de capsula?

Cori Corinna 1:21pm Oct 2
Stie cineva sa-mi zica cum pot reduce Cymbalta e sub forma de capsula? O zi nu am luat-o si mi-a fost extrem de rau…daca era pastila o dadeam la jumatate, dar e o capsula…

Vlady Popa 7:20am Oct 3
Vă recomand să vă consultați farmacistul sau medicul curant(sau un altul, dacă nu aveți încredere în cel actual) cu privire la reducerea dozei din medicație.
Faceți abstracție de păreri neavizate care vă vor face în final mai mult rău decât bine, nu din rea intenție, ci pur și simplu din ignoranță.

Vlady Popa 10:12am Oct 3
Nu sunteți în măsură să oferiți sfaturi pertinente vis-a-vis de medicația cuiva. Nu aveți nici o autorizatie și nu sunteți de găsit și tras la răspundere dacă ceva nu iese ok. Sunt alții cu pregătire medicală și care mereu își asumă ceea ce fac și uneori o și încasează. Dar acestia nu se joacă de-a ”terapeutul” ca și dvs.
Știți că paranoia de care dați dovadă găsind conspirații acolo unde nu sunt, nu ajută pe nimeni cu nimic… nici chiar pe dvs. Decât dacă o faceți pentru a obține niște banuți rapizi de pe niște oameni vulnerabili(dar nu vreau să cred asta).
Indiferent, fie încetați din aiureli, fie puteți contacta un terapeut pe aici care vă poate ajuta să treceți peste sentimentele acestea, deloc ușoare, poate chiar și fără pastile.

Ciugudean Mircea 10:12am Oct 3
Capsulele se pot taia sau se desfac si apoi impartiti praful in doua si-l luati cu lingurita.

Catalin Lazar 10:17am Oct 3
Clar, cel mai bine discuti cu medicul care ti-a prescris tratamentul. El stie daca trebuie mentinut tratamentul pentru inca o vreme, inlocuit cu altceva, stie si cum se procedeaza cel mai bine sa reduci cand va fi cazul. Ofera-ti timp pentru a avea rezultatele.

Ciugudean Mircea 1:36pm Oct 3
Este recomandat sa luati medicamentele in paralel cu tratamentul natural si pe masura ce va simti mai bine sa reduceti treptat doza de medicamente la intelegere cu medicul curant.

Catalin Lazar 7:12pm Oct 3
Domnule Ciugudean Mircea, nu este recomandabil sa veniti cu o parere neautorizata peste un tratament medical si sa invitati la renuntarea la un tratament medical, nu vorbesc despre cazul colegei noastre de grup ci in general, anumite cazuri de depresie majora pot prezenta riscuri nedorite pe care cu siguranta nu cred ca vi le asumati. Sper sa intelegeti ceea ce spun si sa reconsiderati.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile