consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt foarte emotiva, plang din orice, nu pot controla acest lucru si sunt dependenta de persoana cu care sunt intr-o relatie.

Terapeuti RO 10:29am Feb 25
Mesaj:
Buna ziua,
Am o problema care nu stiu cum sa o tratez, sunt foarte emotiva, plang din orice si nu pot controla acest lucru, si sunt dependenta de persoana cu care sunt intr-o relatie la un moment dat,iar tot ceea ce nu imi convine ma afecteaza intr-un mod grav, numai gandesc coerent, plang in continuu, nu stiu ce as putea face pentru a controla toate aceste emotii. Un sfat sau vreo solutie stiti?

Mihail Ion Militaru 10:31am Feb 25
O cura de psihoterapie.

Daniela Porutiu 10:37am Feb 25
psiholog, psihoteapie

Irina Puiu 10:44am Feb 25
Psihoterapia va poate ajuta. Altfel nu exista vreun sfat sau vreo solutie miraculoasa despre ce, cum sa faceti, pe care ati putea-o aplica si care să vă schimbe conditia peste noapte. E nevoie sa lucrati cu d-voastra intr-un cadru terapeutic, o bucata buna de timp pentru a genera schimbarile pe care vi le doriti. Numai bine! :)

Oltean Loredana 11:19am Feb 25
Psihoterapia este cea care va va ajuta.

Buterchi Carmen 11:29am Feb 25
Psihoterapie

Olga Dimancea 11:47am Feb 25
Exista multe momente in viata cand simtim ca pierdem controlul iar cauzele pot fi multiple, ca de exemplu: avem prea putina incredere in noi insine, ne putem adapta cu greutate la experientele de viata, trecem prin situatii stresante sau inca nu reusim sa fim autonomi si exemplele pot urma. Din punctul meu de vedere ar fi potrivita psihoterapia, pentru a reusi sa accesezi resursele interioare care te pot ajuta sa te descoperi intr-o alta lumina si totodata sa inveti mai multe despre tine. Te felicit pentru curajul de a solicita sprijin si te incurajez sa continui sa crezi in tine, in pofida slabiciunii prezente si sa indraznesti sa mergi mai departe de atat: poti alege psihoterapia integrativa sau dezvoltare personala. Iti doresc mult success!

Cristina H. B. Docan 11:58am Feb 25
Draga mea doamna, v-as recomanda sa incepeti prin a hrani un stropisor celula nervoasa. Stiti, sintem un ansamblu corp&minte&suflet care functioneaza pe principiul vaselor comunicante. Modificarile (atit cele benefice, cit si cele indezirabile) inregistrate la un nivel atrag dupa ele, automat, modificari de aceeasi calitate la celelalte etaje ale fiintei noastre. Asadar, un aport de Omega 3 + Seleniu – si veti fi uimita cum, in doua-trei saptamini, va veti inzdraveni hipersensibilitatea! :) (Dar prelungiti perioada de suplimentare: si, eventual, si nutrientii – mergind chiar pina la 3 luni.) Cit despre restul …Veti avea nevoie de ajutor dinafara. Fie el venind de la o persoana (psiholog, consilier); de la o carte (cunoastere, autocunoastere + spiritualitate); sau din ambele surse (cu atit mai eficient!). Alegeti-va un “ghid” in aceasta calatorie a descoperiririi si a vindecarii; si, in functie de calitatea sa, va putea fi una chiar minunata, sa stiti! :)

Taugner Lucian 12:18pm Feb 25
apelati la psihoterapie sau consiliere psihologica


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile