consiliere psihologica parinti consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Psiholog online psihoterapeut

Din urma unui episod de stres puternic, cand m-am consumat cu niste ganduri/regrete, am un tiuit in cap de aproximativ 3 luni. E ca o frecventa sau ca acel sunet scos de liniile de inalta tensiune, la o intensitate care imi fura linistea.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online
Buna ziua,
Am un tiuit in cap de aproximativ 3 luni de zile de care nu mai scap, e ca o frecventa sau ca acel sunet scos de liniile de inalta tensiune…e la o intensitate care imi fura linistea. L-am dobandit in urma unui episod de stres puternic, pe scurt m-am consumat cu niste ganduri/regrete si a venit asa cu un fel de tensiuni in cap fara durere, tensiuni de care am scapat cu greu, in aproximativ 2 luni…dar a ramas acest tiuit care nu imi mai da pace. Am incercat Tebonin(extract de ginkgo biloba) dar nimic, parca se aude mai tare:( .Mai este ceva de facut, raman cu el ptr. totdeauna?:( Mentionez ca nu am avut niciodata probleme de sanatate..mananc destul de sanatos, si nu mi-a scazut calitatea auzului.
 • Cătălin Nedelcu
  Cătălin Nedelcu Simptomul aduce destul de mult a Tinnitus. Puteți face o investigație ORL+/- neurologică pentru a vă lămuri.
 • Cristina Cojocaru
  Cristina Cojocaru Psihologic vorbind, așa cum și dvs. observați, stresul a lăsat urme. Nu e loc de medicație, pentru ameliorare eventual, însă e destul loc pentru a rezolva… stresul.
 • Alexandru Florea
  Alexandru Florea Si eu am un astfel de tinnitus.
  Nu stiu daca este chiar ce vrei sa auzi, dar e posibil sa nu poti scapa de el, ci doar sa il simti atenuat sau sa il accepti.
  Incearca sa gasesti declansatorul, poate il opresti sau atenuezi.
 • Nume Prenume
  Nume Prenume Multumesc pentru raspunsuri, am rascolit tot internetul si stiu ca e posibil sa fie ‘for ever’ poate asta ma sperie cel mai tare, si m-a cam bagat in depresie… nu prea mai am pofta de nimic…si ideea ca s-a intimplat dintr-o prostie… O intrebare pentru dl. Cătălin Nedelcu, cu ce m-ar putea ajuta o investigatie neurologica(banuiesc ca un RMN cranian)…multumesc anticipat..din sfera ORL cu siguranta nu este problema, mi-as fi dorit ptr. ca existau mai multe sanse de a se rezolva:(
 • Si ptr. Alexandru Florea…daca de 3 luni tot rascolesc internetul ptr. aflarea unui raspuns ….https://neuronewsinternational.com/lenire-neuromod-tinnitus/….asta pare sa fie cea mai promitatoare solutie, dar banuiesc ca daca o sa aiba succes o sa se afle rpd de toti cei care traiesc cu asa ceva ..
 • Stelian Ovidiu
  Stelian Ovidiu Am si eu acest tinitus permanent , în urma unei operații la ambele timpane, acum 15 ani . Nu scapi de asa ceva niciodată. Se accentuează la oboseala


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed