Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Din urma unui episod de stres puternic, cand m-am consumat cu niste ganduri/regrete, am un tiuit in cap de aproximativ 3 luni. E ca o frecventa sau ca acel sunet scos de liniile de inalta tensiune, la o intensitate care imi fura linistea.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online
Buna ziua,
Am un tiuit in cap de aproximativ 3 luni de zile de care nu mai scap, e ca o frecventa sau ca acel sunet scos de liniile de inalta tensiune…e la o intensitate care imi fura linistea. L-am dobandit in urma unui episod de stres puternic, pe scurt m-am consumat cu niste ganduri/regrete si a venit asa cu un fel de tensiuni in cap fara durere, tensiuni de care am scapat cu greu, in aproximativ 2 luni…dar a ramas acest tiuit care nu imi mai da pace. Am incercat Tebonin(extract de ginkgo biloba) dar nimic, parca se aude mai tare:( .Mai este ceva de facut, raman cu el ptr. totdeauna?:( Mentionez ca nu am avut niciodata probleme de sanatate..mananc destul de sanatos, si nu mi-a scazut calitatea auzului.
 • Cătălin Nedelcu
  Cătălin Nedelcu Simptomul aduce destul de mult a Tinnitus. Puteți face o investigație ORL+/- neurologică pentru a vă lămuri.
 • Cristina Cojocaru
  Cristina Cojocaru Psihologic vorbind, așa cum și dvs. observați, stresul a lăsat urme. Nu e loc de medicație, pentru ameliorare eventual, însă e destul loc pentru a rezolva… stresul.
 • Alexandru Florea
  Alexandru Florea Si eu am un astfel de tinnitus.
  Nu stiu daca este chiar ce vrei sa auzi, dar e posibil sa nu poti scapa de el, ci doar sa il simti atenuat sau sa il accepti.
  Incearca sa gasesti declansatorul, poate il opresti sau atenuezi.
 • Nume Prenume
  Nume Prenume Multumesc pentru raspunsuri, am rascolit tot internetul si stiu ca e posibil sa fie ‘for ever’ poate asta ma sperie cel mai tare, si m-a cam bagat in depresie… nu prea mai am pofta de nimic…si ideea ca s-a intimplat dintr-o prostie… O intrebare pentru dl. Cătălin Nedelcu, cu ce m-ar putea ajuta o investigatie neurologica(banuiesc ca un RMN cranian)…multumesc anticipat..din sfera ORL cu siguranta nu este problema, mi-as fi dorit ptr. ca existau mai multe sanse de a se rezolva:(
 • Si ptr. Alexandru Florea…daca de 3 luni tot rascolesc internetul ptr. aflarea unui raspuns ….https://neuronewsinternational.com/lenire-neuromod-tinnitus/….asta pare sa fie cea mai promitatoare solutie, dar banuiesc ca daca o sa aiba succes o sa se afle rpd de toti cei care traiesc cu asa ceva ..
 • Stelian Ovidiu
  Stelian Ovidiu Am si eu acest tinitus permanent , în urma unei operații la ambele timpane, acum 15 ani . Nu scapi de asa ceva niciodată. Se accentuează la oboseala


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita