implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 18 si am terminat liceul, dar nu imi pot continua studiile pentru ca nu mai avem bani. Sunt o persoana moale, deloc ambitioasa, cu stari schimbatoare, fricoasa si fara incredere in fortele proprii.

Terapeuti RO 8:02am Sep 17
Mesaj:
Am 18 si am terminat liceul, dar nu imi pot continua studiile pentru ca nu mai avem banii (tatal meu a murit cand aveam 2 ani,mama nu s-a recasatorit, pensia de 3 mil s-a incheiat,sunt de la sat, mama e casnica,avem 2 vaci, totusi avem o situatie financiara decenta si un statut social pozitiv,daca pot spune asa). Sunt o persoana moale, deloc ambitioasa,stari schimbatoare, evit totusi negativismul, sunt fricoasa si nu am incredere in fortele proprii, niciodata nu am fost incurajata sa fac lucruri, iar cele care le-am facut erau din obligatie, nu pentru ca asa am simtit eu.. Deci ce sa fac cu mine? Sunt extrem de confusa si inconstienta in privinta propriei personalitatii si viitorului! Stiu ca trebuie sa studiez peste un an doi ca sa am un loc de munca, dar inceputul unui lucru nou ma sperie. Si de asemeni sa vorbesc cu un psiholog fata in fata, deci ca sa scriu aceste randuri m-a facut sa ma simt mult mai bine, puternica, si ma bucur ca imi este protejata identitatea.

Lumi Psiho 8:04am Sep 17
din cate stiu eu pensia de urmas o poti primi si dupa varsta de 18 ani daca esti inca intr-o forma da invatamant

Doina Zamfirescu 11:54am Sep 17
Felicitari ca ai gasit resursele sa iti depasesti rezervele si ai scris cateva cuvinte despre situatia ta. Fiecare persoana are anumite temeri atunci cand trebuie sa inceapa un lucru nou, deci curaj! Daca nu te simti confortabil in terapia fata in fata cu un terapeut, apeleaza la sedinte online.

Alice Andreea 3:25pm Sep 17
Imoprtant este sa iti dai seama ce anume te pasioneaza si ce iti doresti tu de la viata. Nu e neaparat sa faci o facultate, doar pentru ca “fara ea nu poti sa reusesti”. Sunt atatia oameni care au reusit fara sa faca facultatea, si poate chiar mai multi, care nu fac nimic cu una/doua facultati terminate. Totusi, daca ai un domeniu care te pasioneaza, exista burse sociale, burse de merit, si chiar burse pentru persoanele din mediul rural. Mult succes in directia unei alegeri potrivite!

Cristea Valentina 6:15am Sep 18
Iti recomand o carte foarte buna care te va ajuta cu siguranta sa ai mai multa incredere in tine. Se numeste Lasa grijile, invata sa traiesti de Dale Carnegie. O poti gasi in mod gratuit pe net.

Cristina Cristea 10:46am Sep 18
Un psiholog nu judeca si ai dreptul la confidentialitate. Vezi ce te pasioneaza, trebuie sa fie ceva, si porneste de acolo. Bafta!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile