Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 19 ani, iar mama este bolnava de ciroza hepatica in ultimul stadiul. Am aplicat pentru un job de model intr-un studio de videochat, dar sora mea și mama sunt foarte supărate din aceasta cauza. Nu inteleg ca fac acest lucru ca sa fie bine și ca sa o pot lua pe mami cu mine…

Mesaj anonim de pe “Intreaba terapeutul online”:

www.facebook.com/groups/intreabaterapeutul:

Am 19 ani, in prezent lucrez in alt oraș decât cel natal ca lucrător comercial. Vara trecută am plecat de acasa lăsându-i pe ai mei acolo. Mama este bolnava de ciroza hepatica in ultimul stadiul. Recent am aplicat pentru job ul de model intr-un studio de videochat, aproape de orașul natal. De atunci am pierdut foarte multe persoane dragi, chiar și pe sora mea și mama care sunt foarte supărate din aceasta cauza. Nu inteleg ca fac acest lucru ca sa fie bine și ca sa o pot lua pe mami cu mine. Ieri am fost sunată de la studio ca am fost acceptata și sâmbătă am întâlnire cu ei ca sa semnez.. sunt foarte derutata și îmi este teama ca risc prea multe. Relația cu mama, sora, job ul pe care îl am in prezent. Nu știu ce sa fac..

Monica Enescu
Monica Enescu Ce este cel mai important pentru tine? Dar pentru mama si sora ta, ce crezi ca conteaza pentru ele? Ce inseamna pentru tine “sa fie bine”? Ma gandesc ca poate mama ta are nevoie de altceva si o discutie deschisa si sincera cu ea ar putea sa te ajute sa te clarifici si in acelasi timp sa intelegi si care este de fapt nevoia ta profunda si daca acest job ti-o poate implini. Numai bine!
Carmen Sorici
Carmen Sorici Nu stiu cat cunosti despre acest job, dar ceea ce se discuta despre el nu are referinte favorabile, Poate il iprivesti ca pe un sacrificiu pe care pot sa-l faci pentru familia ta, dar pentru ca ei nu-l privesc asa se anuleaza, insa exista pericolul sa luam decizii proaste cand vrem sa facem ceva mai mult pentru altii si nu pentru noi, deoarece cei ce nu pot face ceva pentru ei, slabe sperante sa faca un lucru realmente bun pentru cei din jur. In cazul prezentat de tine o slujba care sa-ti ofere timp sa stai mai mult cu mama ta ar fi fost poate mai indicat . Ar fi bine sa fi atenta ce semnezi, pot sa fie lucruri nespecificate si timpul si banii promisi sa nu fie asa cum ti-ai inchipuit si mai spui ca vrei sa ieie pe mama ta cu tine, dar trebuie sa fie si ea de acord, este bine sa ti seama de nevoile unei persoane bolnave, de cine mai poate fi cu ea cand esti plecata, Sunt multe lucruri de care trebuie sa ti seama , nu este cazul sa te grabesti astfel de slujbe se tot gasesc.Succes!


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita