Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 18 ani si totul era perfect pana cand am aflat ca am vegetatii veneriene!! Infectie cu transmitere sexuala, eu avand contact cu un singur baiat, la varsta de 18 ani! Viata mea s-a schimbat complet, ma trezesc noaptea cu atacuri de panica, nu pot sa invat si am examenul de bacalaureat, mama mea nu stie ce am, nu stie nici macar ca mi-am inceput viata sexuala…

Terapeuti.ro 7:51am May 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

buna ziua..sper din totul sufletul sa imi raspundeti si sa ma puteti ajuta..tot timpul am avut o gandire pozitiva si am fost mereu fericita chiar daca nu am avut o viata foarte usoara,am18 ani si in 2 luni voi da bacalaureatul si examenul de admitere la facultate,examen foarte dificil..totul era perfect pana cand in urma cu doua luni am aflat ca am vegetatii veneriene!! infectie cu transmitere sexuala,am avut contact cu un singur baiat la varsta de 18 ani si tocmai eu patesc asta si tocmai acum!!!!! m am dus la dermatolog,am luat tratament si m am vindecat..insa viata mea s a schimbat complet,ma trezesc noaptea cu atacuri de panica,nu pot respira de frica,ma gandesc la tot felul de lucruri,nu pot sa invat nu pot sa fac nimic si sunt pe cale sa mi distrug viitorul,mama mea nu stie ce am pt ca nici macar nu stie ca mi am inceput viata sexuala,sunt disperata si nimeni nu ma poate ajuta,imi e frica sa nu imi mai apara,nimeni nu ma poate incuraja ..sunt intr un stres continuu si nu stiu ce sa fac..as vrea sa merg la psiholog dar nu imi permit..va rog raspundeti mi!!! ajutati ma …imi este foarte frica sa nu imi reapara vegetatii..


Doina Zamfirescu 9:50am May 4
Ai discutat cu doctorul despre temerile tale? Poate iti ofera suficiente informatii sa nu te mai ingrijorezi. O alta varianta ar fi sa discuti cu mama despre problemele tale. Cu sprijinul ei financiar vei putea apela la un teraput.

Cristina Anghel 12:25pm May 4
Subscriu. Frica pe care ai capatat-o este din cauza sperieturii pe care ai tras-o, cand ai aflat ca ai o infectie. Te-a speriat medicul ginecolog? E bine sa sufli putin in iaurt, pentru ca pe viitor vei fi mai precauta. Insa, nu e ok sa fii panicata. Daca te ajuta cu ceva, nu esti nici prima, nici ultima care pateste ceva de genul acesta, din cauza unei neatentii. Nu este sfarsitul lumii, nu se moare din asta, nu te va afecta pe termen lung, nu iti va influenta viata sexuala pe viitor, nici copiii etc. Ai grija sa iti faci vaccinul (vorbeste cu medicul) ca sa preintampini pe viitor eventualele complicatii si indrazneste si vorbeste cu mama ta. Chiar daca poate te va certa, ea este in masura sa te sprijine (si emotional si financiar) pentru a depasi momentele stresante si a te putea concentra pe obiectivele tale (bacalaureat, facultate, etc.): Esti tanara, rezistenta, optimista. Hraneste-te bine, fa sport, fara cafea si alte excitante. O sa fie bine! Incearca sa ajungi si la un psihoterapeut! Succes, iti tin pumnii!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita