consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Foarte rusinat va trimit acest mesaj… am facut o prostie mare si regret… Ieri seara, la o petrecere, am intalnit o fata si s-a lasat cu un oral din partea ei, dar cum eram beat, am uitat de protectie.

Terapeuti.ro 8:15am Nov 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!
Foarte rusinat va trimit acest mesaj…am facut o prostie mare si regret…trec direct la subiect:
Ieri seara la o petrecere am intalnit o fata, si s-a lasat cu un oral din partea ei, dar cum eram beat, uitasem de protectie…deci a fost doar oral, chiar si fara ejaculare.
Fata respectiva cu siguranta face ‘treaba’ cu multi altii dupa cum am auzit de aia mi-e foarte frica daca sunt sanse mari sa fiu primit ceva boala "fara leac".
Acum sunt foarte nelinistit si panicat, stresat, imi zboara gandul in toate partile la ce e mai rau daca am primit o boala sau ceva nu stiu ce sa fac…daca m-ati putea sfatui dumneavoastra..sa fac ceva analize sau nu stiu ce as putea face sa ma linistesc…
Am fost la o clinica, si m-am interesat de analize, dar doamna de acolo mi-a spus sa ma linistesc deoarece bolile grave se transmit prin sange, nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai fac…pe internet vad ceva, doamna imi spune altceva, sunt total confuz, speriat, stresat tot ce se poate va rog sa ma ajutati!
Multumesc pentru atentie!


Botezat-Antonescu Radu 8:41am Nov 22
daca ramai cu teama de ‘ceva’ in loc sa spui de ce anume iti este teama, frica asta nu o sa se stinga prea curand. Daca iti este frica de HIV sau altele de acest gen atunci informeaza-te DOAR de la un medic specialist, care oricum poate sa iti explice si despre bolile cu transmitere sexuala ce se trateaza cu usurinta. Este o situatie medicala si trebuie sa colaborezi DOAR cu medicul, nu cu internetul. Curaj si succes!

Remus Costache 8:48am Nov 22
Pt liniștea ta, du te la un alt medic. Asa cum a spus și colegul, mai sus, doar un medic te poate ajuta.

Mauscell AltOm 4:30pm Nov 23
ia fata ,duo pe ea si fa i analizele ,daca ea nu are nimic …ai scapat …. fii optimist


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile