consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt femeie, am 20 de ani, iar in vara aceasta s-a intamplat sa fac dragoste cu o femeie. M-am simtit minunat. Ce poti face cand in suflet simti ceva, dar mintea iti spune altceva?

Terapeuti.ro 8:42am Nov 16
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Sunt femeie, am 20 de ani, iar in vara aceasta s-a întâmplat sa fac dragoste cu o femeie. M-am simțit minunat. A fost totul special, chiar am suferit dupa ea… Cu ani in urma aveam bănuieli deoarece stateam mai mult in prezenta femeilor, le admiram, ma uitam dupa ele. Am avut relații cu bărbați, dar nu ma simțeam bine, ba chiar începusem sa evit intâlnirile… Asta sunt. Mi-e greu, dar ce poti face cand in suflet simti ceva, dar mintea te face sa simti altceva? Imi place femeia. Mi-ar placea să-mi fac o relatie serioasă cu o femeie. Cine, ce sunt?


Dan Dan Daniel 8:50am Nov 16
esti ok….nu ti fie teama de ce simti.

Tiberiu Seeberger 8:54am Nov 16
Bună ziua. Este un singur răspuns aici: sunteți mulțumită de dumneavoastră? Dacă sunteți e foarte bine, dacă nu sunteți și vă este rușine apelați la un terapeut. Noi, terapeuții , ajutăm oamenii să se simtă bine în pielea lor fără a judeca.
Cu stimă,
psih Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 9:01am Nov 16
eu cred in primul ca esti o persoana care se cauta pe sine, are multe intrebari si care cere ajutorul altora pt a se intelege mai bine, o persoana care gandeste sanatos. Faptul ca este foarte posibil sa fii gay si ce inseamna asta il poti explora impreuna cu un psihoterapeut pana iti este clara situatia, mai departe nu ai decat de trait. Curaj si succes!

Strimbei Cornelia 9:45am Nov 16
Deci,fiecare cum simte,nu este de judecat.

Roxana Albina 12:14pm Nov 16
Sa, nu-ti fie, teama de ce simti

Ingrid Kober 8:55pm Nov 16
Traieste asa cum simti.

Oana Mihaela Șerbescu 3:08pm Mar 16
Poate ca iti este frica de ce simti?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile