consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi-am inceput viata sexuala cu cateva zile in urma si am 16 ani. Nu inteleg de ce nu ma simt normal, oare cum sa fac sa trec peste acest stres?

Terapeuti RO 8:54am Feb 10
Mesaj:
Buna ,nu demult mi-am inceput viata sexuala cu citeva zile in urma …am 16 ani…il iubesc foare tare pe acel baiat si el la fel ma iubeste …dar nu inteleg de ce nu ma simt normal..oare de ce..si cum sa fac sa trec peste acest stres

Alex Glazy 9:11am Feb 10
Prima oara asa se intampla.Este posibil sa nu te simti bine din cauza faptului ca-n mintea ta se poarta un conflict intre niste idei: ba ca esti prea mica pentru asta, ori ca poate baiatul asta nu te va mai respecta , ba ca acel baiat poate nu merita,ori ca daca va afla lumea si te va judeca apoi, ori cine stie ce-ti mai izvoraste tie din minte,Acum nu mai ai ce face, ai facut-o, ai facut-o, faptul e consumat.Foloseste toata treaba ca o lectie care sa te intareasca si incearca sa consolidezi relatia cu baiatul ala si pe plan spiritual.Nu esti singura in postura asta, si n-are nimeni dreptul sa te judece.Deci experimenteaza anxietatea asta linistita, pentru ca va fi ok dupa ceva timp dupa ce te vei obisnui cu ideea.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:17am Feb 10
ma gandesc ca ti-ar fi de folos si sa discuti cu femei care au o experienta sexuala mai mare (femei echilibrate din acest punct de vedere) care sa iti explice cum a fost pt ele… cum se intempla de obicei… etc. Ma gandesc ca, daca te intelegi bine cu mama ta, sa ii spui si ei si sa discutati (asta daca nu ai facut-o deja). Totul o sa fie ok! Ai grija de tine si succes! ;)

Carmen Ontanu 10:06am Feb 10
Ce inseamna sa te simti "normal"?

Daniela-Monica Guzu 1:17pm Feb 10
Este minunat ca iubesti cu inima si esti iubita. Dar sti sa iubesti cu trupul? Ai educatia sexuala la zi? Daca nu……dai un update imediat, o sa descoperi raspunsul la multe dintre intrebarile care se afla acum in mintea ta. =))))) Mult succes in IUBIRE!!!!

Grigoras Nitica 1:52pm Feb 10
”….nu ma simt normal…”. …poate sa insemne faptul ca esti de sex masculin si intretii relatii cu un partener de acelasi sex??….Daca-i asa , probabil se duce o lupta in interiorul tau ptr. descoperirea identitatii sexuale,si-n caz ca te clarifici ca-ti place sa faci’ amor cu persoane de acelasi sex afla ca este normal atata timp cat cauza nu este o trauma ci faptul ca te-ai nascut asa. O discutie fata-n fata cu un specialist te poate clarifica,succes!

Terapeuti RO 2:02pm Feb 10
Pentru d-na Grigoras Nitica: adresa de e-mail a persoanei care ne-a trimis acest mesaj indica o persoana de sex feminin. "Normal" s-a referit la starea avuta.

Grigoras Nitica 2:04pm Feb 10
Scuze….

Terapeuti RO 2:05pm Feb 10
Nu este nicio problema.

Grigoras Nitica 2:28pm Feb 10
Corpul ,mintea ta au parte de modificari prin noua experienta,este normal sa nu te mai simti normal ca-nainte,ai intrat intr-o alta etapa a vietii tale,intr-o alta normalitate…Sfatul dat de domnu Botezat si Daniela te pot ajuta sa te adaptezi mai bine la acest capitol nou din viata ta.Succes!(Multumesc Terapeuti ptr.explicatia la ce s-a referit ”normal”….)

Terapeut Masaj 6:54pm Feb 10
Din lipsă de detalii doar ne dam cu presupusul. Poate nu te simți normal pt ca partenerul nu te tratează cum trebuie. Daca si vârsta lui e apropiata este clar ca nu are cum sa aibă experienta, deci mari șanse sa nu fie suficient de răbdător si atent la ce simți tu


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed