consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Imi doresc sa fac dragoste cu iubitul meu, dar am 17 ani si parintii mei nu ar fi de acord.

Terapeuti RO 7:59am Jun 11
Mesaj:
Buna ziua! As avea nevoie de un sfat cu privire la inceperea vietii sexuale.Sunt fata, am aproape 17 ani, si o relatie zic eu serioasa. Nu e doar "indragosteala" ca la majoritatea tinerilor, aici e vorba de iubire, sunt sigura de acest lucru. Iubitul meu are 19 ani si a mai avut relatii sexuale. Suntem impreuna de 4 luni, poate pare o perioada scurta de timp dar am trecut prin multe. In ultimele zile am ajuns sa imi doresc foarte tare sa fac dragoste cu el,desi initial ziceam sa mai astept vreun an. Ne-am explorat fiecare parte a corpului reciproc si ne-am excitat foarte mult in ultimele zile.. Parintii mei nu ar fi de acord sa imi pierd virginitatea pana la 18 ani probabil, dar imi doresc mult sa fac dragoste cu actualul prieten, cand vom prinde ocazia. Credeti ca ar mai trebui sa astept o perioada? Sau cum imi dau seama daca sunt pregatita?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:52am Jun 11
nimeni nu te poate opri din a iti incepe viata sexuala. Oricum tu decizi cand permiti acest act. Ce ai putea sa faci este sa te gandeste de cate ori este nevoie inainte de a o face. Vrei neaparat cu el, vrei neaparat acum, este sau nu doar o ‘hormoneala’ daca tot nu e doar ‘indragosteala’? Gandeste-te suficient de mult incat sa fii sigura ca nu o sa regreti! Succes!

Constantina Puicu Mediator 2:00pm Jun 11
De la femeie, la viitoare femeie: alege sa faci dragoste pentru ca vrei tu, pentru ca barbatul care iti sta alaturi te trateaza ca pe o regina si, nu in ultimul rand, informeaza-te despre masurile de protectie pentru o sarcina nedorita si boli cu transmitere sexuala!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile