consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Problema este lipsa apetitului sexual fata de sotul meu, cu care de altfel totul este bine in rest, e prietenul meu cel mai bun, e tatal copilului meu si nu ma vad traind fara el…

Terapeuti RO 8:25am Nov 29
Mesaj:
Buna ziua,
de o buna vreme trec printr-o situatie careia nu mai stiu cum sa-i fac fata singura. Sunt casatorita de trei ani dar traiesc impreuna cu sotul meu de 8 ani. Avem un baietel de 6 ani pe care il iubim mai mult decat orice pe lume. Ne-am luat din dragoste si totul a fost foarte intens intre noi, inclusive sexul care functiona perfect. Apoi in perioada dinaintea sarcinii am stat putin cu socrii si cateva luni cu ai mei, fapt care a deteriorate simtitor viata noastra sexuala, dupa care am ramas insarcinata si avand risc de sarcina sexul a fost interzis, dupa care sotul meu s-a intors acasa in Italia(de unde este originar) la munca si ne vedeam cateva luni pe an, timp care era mai mult alocat activitatilor in familie. Suntem parinti tineri deci ai mei inca lucreaza, nu ne era usor sa ne facem timp pentru noi doi. Situatia asta dureaza de ceva vreme ,iar viata noastra sexuala s-a deteriorate in asa fel incat exista o data sau de doua ori la luna in cazuri fericite dar s-a intamplat sa treaca si 3 luni intre 2 contacte, iar cand exista nu se mai poate compara cu ceea ce odata numeam sex. Din punct de vedere al relatiei s-au imbunatatit lucrurile simtitor mai ales in ultimul an de cand in cautarea solutiei pt problema noastra am hotarat sa ne alocam timp unul altuia separate, iar acum copilul e destul de mare sa mai stea un weekend la bunici, mai avem timp sa iesim, am incercat s iesim si separate si impreuna, sa vedem daca ceva se schimba.Nu ne mai certam pe nimicuri, aproape deloc de fapt, iar in casa s-a instaurat o senzatie de pace care lipsea inainte. Eu intre timp am reintalnit un barbat di trecutul meu cu care odata la 2- 3 luni am o aventura, deci am reusit sa realizez ca problema nu este lipsa apetitului sexual in general ci lipsa apetitului fata de sotul meu, cu care de altfel totul este bine in rest, e prietenul meu cel mai bun e tatal copilului meu si nu ma vad traind fara el…nu stiu ce sa fac, de un an trec prin stari contradictorii, uneori in culmea fericirii, alteori satula de tot, nu stiu daca ar trebui sa recunosc ca intre mine si sotul meu s-a terminat totul sau nu. Si nu stiu daca e bine ceea ce fac, totusi nu ma simt vinovata deloc. Cu celalalt barbat relatia se rezuma doar la sex, desi uneori ma prind gandidu-ma la cum ar fi daca…ce este in neregula cu mine, nu stiu, dar cert este ca situatia trebuie sa o ia intr-o directive sau alta.
Va multumesc mult.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier