consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu refuza sa facem sex… mereu aceeasi scuza, ca e obosit.

Terapeuti RO 8:21am Aug 14
Mesaj:
buna ziua
am si eu o problema cu prietenulu meu…refuza sa facem sex ajung cateodata sa ma rog de el mereu aceeasi scuza ca e obosit…ajungem sa ne certasm foarte rau,c pot face

Ioana Frecan 8:43am Aug 14
Nu este neobisnuit ca in relatiile lungi dorinta sexuala sa aiba de suferit. Pentru a intretine dorinta este necesara o oarecare distantare pentru a putea fi vazuti de celalalt.

Is Is 9:09am Aug 14
Gandeste te de ce te pedepsesti, ce ai cu tine de nu ti dai voie sa faci asta? Poate sa fie o vina sau un mesaj ca n-ar trebui s-o faci cu el. In tine e raspunsul.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:12am Aug 14
poate se intampla ceva foarte intim cu el si ii este rusine sa comunice acel lucru… caz in care poate ar fi bine sa consulte un specialist

Aniela Lucian 1:33pm Aug 14
E vorba de o dereglare energetica, caz in care simptomul "regulat" este "nu pune mina pe mine" (adica, nici macar atingerea pe corpul lui nu o poate suporta). Aveti descriere si raspuns in cartea Barbarei Ann Brennan "Miini de lumina" (sau cam asa ceva – e vorba de prima parte a celor 2 volume, aparute si in traducere romana). E ceva mai complex, dar se rezolva in 3 sedinte. Nu aminati – desigur, asta doar in caz ca nu este vorba de aparitia unei terte persoane in relatie….

Cristina Cristea 2:32pm Aug 14
Trebuie sa aveti o discutie deschisa si sincera , incurajeaza-l, arata-i ca il intelegi .

Invingem Stresul Impreuna 5:52pm Aug 14
Motivul ar trebui descoperit de tine, prin COMUNICARE DESCHISA. Daca el refuza comunicarea… nu e "prietenul meu", ci un individ oarecare, de care tu te agati cu disperare.

Viorel Mocanu 5:53pm Aug 14
…sau poate ca il "oboseste" altcineva… la asta te-ai gindit???

Invingem Stresul Impreuna 5:54pm Aug 14
@Viorel Mocanu – de aceea e bine sa se discute DESCHIS…

Viorel Mocanu 5:58pm Aug 14
"ajungem sa ne certasm foarte rau" – mare dreptate ai Invingem Stresul Impreuna – ei nu DISCUTA – ei se cearta… o fi de la oboseala? :) ca de la "sex" nu are cum :)

Camy Kamy 6:55pm Aug 14
Chiar daca l-ar intreba, cel mai probabil nu va primi un raspuns sincer, in cazul in care exista alta persoana.

Invingem Stresul Impreuna 7:46am Aug 15
@Camy Kamy – va primi un raspuns, sincer sau nu. Iar daca verbal va fi o minciuna, non-verbal va fi sincer. E nevoie de INTREBARI pentru a putea primi raspunsuri, si raspunsurile non-verbale vin impreuna cu cele verbale. Comportamentul, gesturile, tonul vocii rareori te mint. Doar actorii profesionisti pot face asta, dar numai pe termen scurt, cat timp joaca un rol. Insa o persoana obisnuita va obosi curand, sau va juca "rolul" destul de transparent.

Carmen Caramlau 7:24pm Aug 15
Gandeste-te daca e singura relatie pe care o refuza in ce te priveste. Celelalte activitati le faceti impreuna, fara probleme, sau e tot absent, dintr-un motiv sau altul? Daca sunt mai multe situatii de acest gen, e clar ca relatia e in cumpana. Daca nu, si stati bine in rest, e posibil sa fie o problema fiziologica, pe care nu o va rezolva decat daca doreste si el.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile