consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In relatie, am ajuns amandoi sa inselam… Eu nu reuseam sa obtin orgasm, iar el era foarte frustrat si ma stresa.

Terapeuti RO 9:28am Oct 31
Mesaj:
buna ziua , sunt impreuna cu prietenul meu de aproape 7 ani in care aman2 ne am straduit sa avem o relatie pefecta , nu ne am certat niciodata si acum ne am dat seama ca de fapt au ramas unele lucruri nelamurite ca nu ne cunoastem unele parti… pe toata durata relatiei eu am fost cea care ne a tinut mai uniti sa zic asa eu sunt mai iubitoare si dornica de afectiune asa ca asa am facut si in relatie ! am ajus amandoi sa inselam el chear sa faca si sex , pentru ca eu nu reuseam sa obtin orgasm el era foarte frustrat si eu simtea asta cand faceam dragoste , ma stresa si iar orgasmul nu mai venea .insa tot ce e si a fost intre noi nu sa terminat si amandoi dorim o continuare dupa acel episod cu inselatu noi am reusit sa comunicam fosrte bine si sa spunem tot ce ne a durut si viata sexuala sa imbunatatit insa probela este ca el isi doreste sa continue dar zice ca nu simte asta cu toata fiinta , stie ca o fata ca mine nu a gasit o usor si nu vrea sa ma piarda dar nu ma poate aprecia suficient … el este mai orgolios ,nici in familie nu au fost foarte uniti si mereu si a rezolvat singur problemele , lucreaza fosrte mult si nu reuseste sa aprecieze nimic la adevarata valoare . ce e de facut ? il pot ajuta cumva ?e important pentru mine sa ma apecieze si sa vada cu adevarat ce avem .

Daniela-Monica Guzu 1:37pm Oct 31
Sunt multe aspecte de rezolvat in relatia voastra atat in plan sexual, emotional cat si in comunicare si chiar legat de imaginea pe care o aveti legata de cuplu. Daca exista inca iubire este minunat, invatati ce aveti de invatat si mergeti mai departe. Cautati un psiholog/psihoterapeut care sa va indrupe in tot acest proces. Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile