consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si acum doi ani am intalnit un baiat, de fapt barbat, cu 9 ani mai mare.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna ziua! Am 16 ani. Acum doi ani de zile am intalnit un baiat, de fapt barbat, cu 9 ani mai mare. Nu reusesc sa mi-l scot din suflet, din inima, din gand. Uneori simt ca sunt obsedata, bolnavă psihic ca nu pot trece peste, pentru ca parerea mea este ca nu e normal ce mi se intampla. Doar el ma poate linisti cand sunt agitata sau am o problema, dar tot el ma rănește foarte tare..nu stiu ce sa fac.

Daniel Mois

E specific varstei sa traiesti ILUZIA unei iubiri. Care se va risipi la un moment dat. Dar pana atunci traieste clipa.
 1

Gabriela Burcea

nu vreau sa etichetez, dar mie imi suna a dependenta emotionala. fericirea sau nefericirea ta nu trebuie sa depinda de altcineva. si suna foarte familiar. ce nu inteleg este daca voi aveti o relatie sau nu si cum te raneste mai exact. mai voiam sa precizez ca la 25 de ani cat are el acum, nu este neaparat un barbat, depinde cat de matur este.
 1

Mandita Gutanu

daca ai o relatie cu el de 2 ani,el este total imatur si cam intra sub incidenta legii ptr ca tu erai -esti minora;daca te raneste este ptr ca el este nesigur si instabil ,faptul ca nu poate avea o relatie cu o femeie de virsta lui si ca ,cauta compania unui copil arata ca nu este de incredere si ca nu stie sa si gestioneze viata-tu ,crescind te dezvolti deci in curind el va cauta alta copila pe care sa vrea sa o domine.rupe-te de aceasta relatie este una toxica ptr tine
 4

Monica Enescu

Vorbeste cu cineva despre asta, o persoana de incredere. Te va ajuta sa te lamuresti si sa-ti clarifici ceea ce simti.

Terapeuti.ro

RASPUNS DIN PARTEA PERSOANEI CARE A PUS INTREBAREA: “Nu suntem intr-o relatie. Suntem prieteni. El stie de sentimentele mele. Nu cred ca este o iluzie..au trecut 2 ani, mi-am schimbat modul de a gandi in timpul asta, dar ce simt a rams la fel, s-a intensificat in timp ce l-am cunoscut asa cum este el (calități, dar mai ales defecte). Prin comportamentul lui cu mine, am inceput sa cred ca si el ar putea simti ceva, dar amandoi stim ca deocamdata nu se poate nimic. Este un om matur, are un loc de munca stabil si foarte bun, bazat pe studiile lui.. imi vorbeste despre viata si ma invata sa nu fiu naiva, sa fiu puternica mereu, sa gandesc lucrurile din alta perspectiva.
Nu are intentii rele, sunt sigura de asta. Toate lucrurile astea imi fac bine, dar ma raneste sa stiu ca nu putem avea ceva, chiar daca nu este vina lui sau a mea. Uneori vreau sa scap de toate astea, alteori imi alina sufletul.
Ce ar trebui sa fac? Sa traiesc ce mi se intampla? Multumesc!”.

Angela Popescu

Omul are mereu tendinta sa aspire la ce nu poate avea, sta in firea lui.. El stie de sentimentele pe care i le porti? fiindca daca e la curent cu ceea ce simti, la maturitatea sa, ar trebui sa fie constient ca nu este in regula sa incurajeze o copila de 16 ani. Ti-ar face bine sa te abati de la aceasta obsesie: daca , incet-incet, te-ai departa putin cate putin de el , daca ai incerca sa iti ocupi permanent mintea cu diverse activitati, sa te focusezi pe oamenii aproape de tine, pe parinti, rude, prieteni pentru o perioada, te-ai mai linisti. Asa cum si-a creat el un viitor bun si tu trebuie sa lupti pentru asta! poate ca peste 20 de ani vei sta intr-o casa frumoasa cu sotul tau si te vei gandi melancolic la frumusetea iubirii adolescentine.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed