Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Stiu ca toate adolescentele de varsta mea (16 ani) cred ca nimeni nu a simtit vreodata ce simt ele, dar… am 16 ani si sunt indragostita pana peste cap de un baiat de 18 ani. Recent, increderea mea s-a spulberat cu totul din cauza infidelitatii lui.

Terapeuti.ro 7:56am Jun 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna!
Incep prin a va spune ca am ajuns intr-o situatie critica, ma simt groaznic si am nevoie de un psiholog (am probleme cu reteaua, pe site nu ma lasa sa intru ca sa ma pot destanui acolo)
In linii mari: stiu ca toate adolescentele de varsta mea(16 ani) cred ca nimeni nu a simtit vreaodata ce simt ele in acel moment, dar…da, am 16 ani si sunt indragostita pana peste cap de un baiat de 18 ani, suntem impreuna de aproximativ 2 ani. Recent increderea mea s-a spulberat cu totul din cauza infidelitatii lui. E singurul lucru pe care l-am aflat si ma indoiesc ca e si singurul pe care l-a facut. Imi e frica ca il pot pierde, atitudinea lui nu e in regula, imi vorbeste urat, ma respinge, dar cu toate astea imi zice ca ma iubeste si frica ca nu il mai pot avea aproape ma impiedica sa spun “stop”.
De foarte mica am teama ca pot ramane singura, urasc sa nu am pe cineva langa mine indiferent cum ar fii. Prefer sa indur orice gest urat. Asa zisii prieteni nu sunt prieteni, nu pot sa ii consider astfel daca abia schimbam un salut pe zi. Nu am cu cine sa vorbesc. Imi e frica. Am nevoie de ajutor!

Doina Zamfirescu 8:21am Jun 5
Vorbeste cu parintii sa ia legatura cu un terapeut la care sa mergi si cu care sa discuti aceste probleme, daca nu simti ca ai putea discuta cu parintii aceste lucruri.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:26am Jun 5
as dori sa te intreb: ce te impiedica sa mergi la un psiholog? Ai posibilitatea de a consulta psihologul scolar… sau sa discuti cu parintii tai sa te duca la un psiholog (pt ca esti minora si ei trebuie sa isi dea acordul)? Din ce am inteles de la tine pare ca situatia este mai complexa decat s-ar putea rezolva online. Succes!

Daniela-Monica Guzu 9:49am Jun 5
Draga mea, din cele descrise de tine inteleg ca tu vezi iubirea ca si o posesiune, iubitul tau este cel care iti umple anumite goluri de iubire, de incredere. Daca dispare iubitul dispare sursa de alimentare, de hranire a ta. Preferi sa suferi in asa zis iubire decat sa te confrunti cu singuratatea ta. Frica este foarte prezenta in viata ta. Te afli in aceasta situatie datorita modului tau disfunctional de a gandi in ceea ce priveste iubirea si relatiile de iubire. Nu ai cum sa faci acelasi lucru si sa obtii rezultate diferite a zis Einstein. Deci, schimba modalitatea de a privi iubirea si ai sa traiesti povesti de iubire diferite. Cauta sa vizitezi un psiholog, el/ea te va ajuta in tot acest proces transformator dar in sine minunat. Mult SUCCES!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita