Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 15 ani si o relatie de un an cu un baiat de 20, dar nu ne mai intelegem. Sunt o persoana care nu vede realitatea, traiesc intr-o poveste imaginara, sunt sensibila, nehotarata, foarte timida, trec foarte usor de la o stare la alta. Am probleme si cu fratele meu: parintii ii dau mai multa atentie fiindca e baiat.

Terapeuti.ro 5:10am Aug 13
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Am 15 ani si am o relatie de un an si jumatate cu un baiat de 20 de de ani. La inceput a fost frumos,era ceva nou pentru mine si am fost foarte fericita,sunt o persoana care cauta mereu sa exploreze. Mi-am facut impreuna cu el planuri de viitor,ne intelegeam bine,amandoi vrem aceleasi lucruri. De vreo 3-4 luni nu ne mai intelegem.Ne certam din prostii,eu am devenit mereu vinovata pentru ce se intampla. Sunt o persoana care nu vede realitatea pot sa spun..trăiesc intr-o poveste imaginara,uneori cand poveatesc ceva mai fabulez. Poate ca stau inconjurata de persoane,dar eu tot singura ma simt. Sunt sensibila,nehotarata,foarte timida,trec foarte usor de la o stare la alta. Eu cred ceva dar realitatea e alta,nu pot sa o vad. Mi-as dori sa ma schimb,sa fiu altfel,sa trec mai repede peste perioada adolescentei fiindca simt ca ma termina. Am probleme si cu fratele meu,parintii ii dau lui mai multa atentie fiindca e baiat. Are 7 ani si ma bate,are crize,urla cand cineva nu i se supune,iar parintii nu fac nimic in privinta asta. As vrea sa fiu si eu cu capul pe umeri mai mult si sa pot judeca ce e bine sa fac si ce nu. Ma puteti ajuta?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:16am Aug 13
te putem ajuta dar nu online. Discuta cu parintii tai si gasiti un psiholog pt a putea incepe acest drum al dezvoltarii. Se poate, succes! ;)

Raluca Mihai 7:22am Aug 13
Poti eventual sa incerci sa discuti si cu psihologul scolar. Important este sa discuti cu cineva despre ce ti se intampla si ce simti!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita