Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt cu o fata de o saptamana. Am 18 ani, iar ea 16. E cea mai draguta si cea mai buna fata. Cred că o iubesc, dar nu simt iubirea cum o simteam in trecut.

Terapeuti.ro 8:35am Apr 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!Sunt cu o fata de o saptamana.E cea mai draguta si cea mai buna fata.E inteligenta si foarte frumoasa,exact ceea ce caut.Ne intelegem foarte bine.Am o problemă in legatura cu sentimentele.Cred că o iubesc ,nu simt iubirea cum o simteam in trecut.Nu am mai iubit de 4 ani si nu mai stiu exact cum e.Eu spun ca o iubesc pentru ca iubesc sa imi petrec timpul cu ea,iubesc sa ne sarutam,sa ne tinem de mana,sa ne afisam.Vreau sa imi petrec toata viata cu ea.Am 18 ani,iar ea 16.Cer putine sfaturi sa imi fac ordine in sentimente.


Melania Neagu 8:44am Apr 6
Buna! Nu avem ce sfaturi sa iti dam in afara de bucura-te de moment. Trairile tale sunt normale, iar sentimentele pe masura.

Oana Pan Dorneanu 9:39am Apr 6
De ce anume ti-e teama ?

Mihaela Comisel 12:41pm Apr 6
"sunt cu o fata de o saptamana…" mai asteapta macar inca 3 saptamani si apoi intreaba-ne, lamureste-te ce ti-e neclar!

Remus Costache 2:42pm Apr 6
Have fun….cu aceste perioade nu te mai intalnesti decat la varsta asta! Lasa lucrurile sa curga in ordinea fireasca si traieste clipa


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita