consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubitul meu a plecat in strainatate si din cauza unui accident este retinut acolo! Nu stiu ce sa fac fara el… Simt ca totul a luat sfarsit si lumea mea nu mai exista…

Terapeuti RO 8:51am Aug 6
Mesaj:
Buna ziua , am nevoie de un sfat . De cand eram mica am avut parte de probleme . Prima problema a fost căsnicia esuata a părinților plină de certuri , bătăi , infidelități .. Eu tot timpul stăteam cu ei cand se certau si tot timpul eram la mijloc , apoi a urmat Divorțul , aveam 14 ani cand s-au hotărât sa divorțeze … Dupa divorț s-au împăcat si au mai stat 4 ani împreuna , dar relația lor era la fel . Între timp eu am cunoscut pe cineva cu care am avut o relație de 2-3 ani dar care s-a sfârșit deoarece el a murit in accident . Dupa moartea lui , toate relațiile ce le-am avut au esuat din diferite motive , de obicei eu eram cea care punea punct satula de infidelități , minciuni , sau uneori nici eu nu stiu de ce … Pur si simplu plecam … Nu am avut încredere in nimeni si nici nu mai am .. Bărbați in jurul meu sunt mulți , dar unii sunt insurati cu copii acasa , cateodata nu ma gândeam la asta , pur si simplu ma distram .. Între timp am cunos
cut un bărbat divorțat de puțin timp cu un copil cu care am inceput relația . M-a ajutat sa-mi dau seama ca multe lucruri le-am făcut greșit si cu ajutorul lui m-am schimbat ! Am locuit împreuna un an si trei luni ! Au fost cele mai frumoase clipe din viata mea , am simțit ca trăiesc pentru prima oară , brusc viata mea avea un sens ! Singurele momente de cearta erau doar din cauza fostei neveste deoarece eu eram foarte geloasa si nu acceptam sa vb cu ea ! Acum totul s-a terminat tragic , el a plecat in străinătate si din cauza unui accident este reținut acolo ! Nu stiu ce sa fac fără el … Simt ca totul a luat sfârșit si lumea mea nu mai exista … Cum pot sa trec peste situația asta ?

Cristina Cristea 8:57am Aug 6
Cazul este foarte complex si trebuie evaluare ca la carte. Luati legatura cu un psihoterapeut cat mai repede.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:58am Aug 6
in primul rand rabdare pana se solutioneaza situatia in strainatate, in al doilea rand poate ar fi bine sa gasiti un psihoterapeut cu care sa stati de vorba. Succes!

Alexandra Badau 9:42am Aug 6
Cum poti sa treci peste situatie? Cu forta cu care ai facut fata cu succes si pana acum vietii, gasindu-ti locul tau. El traieste inca , nu a murit. Povestea voastra scrie un nou capitol. Daca in capitolul precedent el era eroul salvator , in acest capitol eroina principala esti tu. Exista ceva ce poti face pentru el ca sa ajunga mai repede inapoi la "locul vostru"? Poate este suficient sa ai incredere in sentimentele dintre voi. Ele nu au suferit nici un accident, nu-i asa?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile