consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o problema legata de sentimentul de vinovatie si lipsa increderii in sine.

Terapeuti RO 11:07am Jun 19
Mesaj:
Buna ziua! Am o problema legata de sentimentul de vinovatie si lipsa increderii in sine. Are legatura cu faptul ca am mintit f mult in trecut,inseland si creindu-mi o falsa personalitate(lipsa autenticitatii).

Terapeut Masaj 11:09am Jun 19
Si intrebarea care e?

Invingem Stresul Impreuna 11:20am Jun 19
Simplul fapt ca deja ai CONSTIENTIZAT existenta acestei robleme este un important pas inainte. Primul pas era mai greu, mai departe e mai simplu. Incepe un proces de dezvoltare personala… si repara tot ce ai observat deranjant la tine.

Grigoras Nitica 1:20pm Jun 19
Ce nu-ti convine la tine?Ce parti nu iubesti la tine si care ti-au fost interesele de ti-ai creat o falsa personalitate??(raspunde -ti tie)Incearca sa-ti placa de tine,sa te accepti asa cum esti,sigur ai multe calitati care te pot ajuta sa-ti rezolvi ceea ce te intereseaza…”cu minciuna se poate castiga repede dar se poate pierde lafel de repede, mult mai mult …”..”cu adevarul posibil ca se pierde pe moment, dar se castiga mult mai mult .A fi ceea ce suntem este cel mai important…”….Gasirea ,recastigarea autenticitatii o vei rezolva mult mai usor cu ajutorul unui specialist,sunt multi cei care te pot ajuta,alege unul cu care rezonezi, cu care simti ca ai putea comunica…Succes!!!!

Laurentiu Marga 1:43pm Jun 19
Toti oameni isi creeaza o falsa personalitate, asa ca nu iti fa griji. Trecutul a trecut, nu il mai simti, viitorul vine dar stand in prezent. Asa ca fa orice pentru a sta cat mai vigilent in fiecare moment de prezent, asa iti cladesti un viitor cum vrei tu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile