consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cred ca sunt o dependenta de oameni. Atunci cand sunt cu o persoana simt ca ma incarc cu energie si ca ii imprumut starea de spirit.

Terapeuti RO 8:03am Sep 15
Mesaj:
Buna. Cred ca sunt o persoana dependenta de oameni. Atunci cand sunt cu o persoana simt ca ma incarc cu energie si ca ii imprumut starea de spirit. Cand sunt singura ma sint bine pentru o perioada scurta iar apoi ma sint singura si imi este foarte greu, sunt tentata mereu sa vorbesc cu cineva. Nu sunt o persoana extrovertita dar totusi singuratatea ma sperie. Ce as putea sa fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:33am Sep 15
ai putea, in primul rand, sa incerci sa accepti ca ai aceasta nevoie de a nu fi singura, de a socializa, o nevoie perfect naturala omului (si nu numai) – omul fiind totusi un ‘animal social’ ;) . Nu este anormal sa vrei sa fii cu altcineva, asa ca poti sa te linistesti si sa ai relatii minunate/asa cum iti doresti tu sa ai. Succes!

Doina Zamfirescu 12:34pm Sep 17
Cateva ore de dezvoltare personala te-ar ajuta poate sa gasesti radacina acestei temeri si sa o rezolvi.

Aniela Lucian 8:29am Sep 18
Daca te incarci cu energie de la o persoana (in general, de la altii) poate denota o lipsa energetica in cimpurile tale (in aura), ceea ce poate fi inceputul (sau semnalul) unei (viitoare) boli, eventual…. In orice caz, este nevoie de o echilibrare energetica, care iti rezolva simultan si celelalte simptome. As recomanda sa faci un curs reiki (USUI), pentru a invata tu insati sa te energizezi atunci cind ai nevoie. Nu este bine sa preiei energii de la altii, deoarece poti prelua si boli, nu doar energie. – Pe de alta parte, daca esti echilibrata, atunci GASESTI si metode de a nu fii singura (asta vine odata cu echilibrarea energetica, este un proces complex). – In general, cauta informatii referitoare si la epuizarea suprarenalelor…. ar putea fi util.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile