implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCred ca sunt o dependenta de oameni. Atunci cand sunt cu o persoana simt ca ma incarc cu energie si ca ii imprumut starea de spirit.

Terapeuti RO 8:03am Sep 15
Mesaj:
Buna. Cred ca sunt o persoana dependenta de oameni. Atunci cand sunt cu o persoana simt ca ma incarc cu energie si ca ii imprumut starea de spirit. Cand sunt singura ma sint bine pentru o perioada scurta iar apoi ma sint singura si imi este foarte greu, sunt tentata mereu sa vorbesc cu cineva. Nu sunt o persoana extrovertita dar totusi singuratatea ma sperie. Ce as putea sa fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:33am Sep 15
ai putea, in primul rand, sa incerci sa accepti ca ai aceasta nevoie de a nu fi singura, de a socializa, o nevoie perfect naturala omului (si nu numai) – omul fiind totusi un ‘animal social’ ;) . Nu este anormal sa vrei sa fii cu altcineva, asa ca poti sa te linistesti si sa ai relatii minunate/asa cum iti doresti tu sa ai. Succes!

Doina Zamfirescu 12:34pm Sep 17
Cateva ore de dezvoltare personala te-ar ajuta poate sa gasesti radacina acestei temeri si sa o rezolvi.

Aniela Lucian 8:29am Sep 18
Daca te incarci cu energie de la o persoana (in general, de la altii) poate denota o lipsa energetica in cimpurile tale (in aura), ceea ce poate fi inceputul (sau semnalul) unei (viitoare) boli, eventual…. In orice caz, este nevoie de o echilibrare energetica, care iti rezolva simultan si celelalte simptome. As recomanda sa faci un curs reiki (USUI), pentru a invata tu insati sa te energizezi atunci cind ai nevoie. Nu este bine sa preiei energii de la altii, deoarece poti prelua si boli, nu doar energie. – Pe de alta parte, daca esti echilibrata, atunci GASESTI si metode de a nu fii singura (asta vine odata cu echilibrarea energetica, este un proces complex). – In general, cauta informatii referitoare si la epuizarea suprarenalelor…. ar putea fi util.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile