Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatO persoana foarte apropiata mie are manifestari neobisnuite, toti oamenii apropiati ii percepe ostil, crede ca cineva vrea sa o fure, ascunde lucruri, inclusiv cutite.

Adria Edelweiss 5:40pm Jan 18
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. O persoana foarte apropiata mie are manifestari neobisnuite, toti oamenii apropiati ii percepe ostil, crede ca cineva vrea sa o fure, ascunde lucruri, inclusiv cutite. Recent a venit acasa cu o persoana (de culoare) in care are mare incredere. Nu stiu cum sa procedez pentru ca nu vreau sa o pun intr-o situatie jenanta, dar starea ei se agraveaza si are mare nevoie de ajutor specializat. Multumesc anticipat.

Adria Edelweiss 5:49pm Jan 18
Mentionez ca nu se pune problema de psihiatru sau psiholog si nu doreste sa mearga la doctor

Adria Edelweiss 10:07pm Jan 18
As dori sa incerc sa invat cum sa o ajut in asa fel sa doreasca sa mearga la un medic psihiatru. Eu trebuie sa fac ceva pentru ea cu toata dragostea nu o pot lasa asa dar nu stiu cum sa o determin sa accepte ajutor specializat. Eu nu sunt specialist si am observat ca nu se rezolva cu dragoste si atat sau cu ajutorul meu practic eu nu o ajut ci doar asist la o depreciere dureroasa.

Adria Edelweiss 10:10pm Jan 18
Scuzati-ma sunt poate socata de ceea ce se intampla cu ea. Eu accept si doresc sa primesc un sfat autorizat. Trebuie sa existe o solutie numai ca eu nu o vad

Remus Sandu 1:40am Jan 19
Apropo de ajutorul specializat, e cu traducere En.Ro, butonul de sub video http://tinyurl.com/ns5prp7
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed