consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un coleg de apartament care bea si de vreo doua zile zice ca ii vorbeste cineva la ureche. In plus, are si o privire ciudata, tulbure.

Terapeuti RO 10:02am Feb 13
Mesaj:
Buna vreau un sfat ce sa fac cum sa procedez si cat e de grav? sant in grecia la lucru into localitate mica unde nu sant medici .am un coleg de apartament si le cam bea si de vreo doua zile zice cai vb cineva la ureche si plus de asta are si o privire ciudata, tulbure .merge la lucru normal dar noaptea nu prea doarme si vb singur adica zice ca raspunde la voci dacal intrebi ceva raspunde normal .va rog spunetimi cei de facut?. multumesc.

Viorel Mocanu 10:26am Feb 13
Ma tem ca nu e doar de la nautura comportamentul lui ciudat… poate ca mai ia ceva “suplimente” pe linga bautura…. si ma refer la stupefiante…. daca continua asa, ai grija sa nu te confunde cu persoana “care ii vorbeste la ureche” si sa devina agresiv fatza de tine… in rest nu prea sint moduri de-al ajuta….

Botezat Radu 10:34am Feb 13
teoretic… trebuie internat… poate sa fie orice

Remus Sandu 9:15pm Feb 13
Daca vreti ceva la repezeala intrebati-l daca e de acord sa administreze niacina si sa tina dieta. Daca da, va spun mai multe dupa aceea. Dar in mod normal ar trebui sa gasiti un medic priceput care sa-i faca diverse analize si sa puna un diagnostic. Cititi si aici http://wp.me/p48646-sJ

Catalin Lazar 9:59pm Feb 13
par simptome de schizofrenie, ar trebui sa ajunga sa il vada un medic psihiatru

Botezat Radu 8:02am Feb 14
poate sa fie si un episod psihotic indus de abuz… cum spuneam sunt mai multe variante. Nu stim daca are antecedente psihiatrice (diagnosticate sau nu)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile