consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Se poate, va rog, sa apreciati profilul psihologic al unei persoane, presedinte al unei asociatii de locatari? E o contradictie in fiinta lui…

Terapeuti RO 9:08am Apr 1
Mesaj:
Buna ziua, Se poate va rog sa apreciati profilul psihologic al unei persoane care la solicitarea unor vecini da urmatorul raspuns, atasat. Precizez ca persoana in cauza e presedinte al unei asociatii de locatari cu 5 apartamente si a facut aseara o criza in fata vecinilor, tremura si tipa, parca intrase in sevraj.Altfel pare un om calm.Ne temem ca ne-ar putea face rau in actiunile lui viitoare si cele de natura sa afecteze relatiile cu autoritatile dar ne temem si pentru integritatea noastra.Pare imprevizibil.E isteric, excesiv de orgolios, ne bombardeaza cu mesaje lungi,obositoare.La intrebari scurte punctuale raspunde cu 4-5 pagini.E extrem de suspicios desi nimeni nu i-a dat prilejul, sunt numai oameni de buna credinta in acest bloc.Se poate sa faceti o apreciere asupra profilui acestui domn? Multumim.
Din pacate incercand sa copiez raspunsul lui nu se reproduce exact .Ca sa intelegeti foloseste font de 30 amestecat cu cel de 12,14, boldeaza, subliniaza.Cand citesti mesajul ai impresia la unele pasaje ca efectiv tipa, urla, atat de mari sunt caracterele literelor.
Personajul in discutie ne-a trimis pe mail o poezie despre tevi, consumuri de apa, panouri publicitare…un vecin este numit Iuda, altul e boier, ciocoi…blocul il asociaza unei cetati.Este casatorit, nu are copii, are abilitati IT.A reclamat pe unii vecini la politie, reclamatiile s-au dovedit fara fond.Totusi el pare bine intentionat.E o contradictie in fiinta lui.
Ne-ar ajuta foarte mult o apreciere din partea dvs.
Multumim.

Oltean Loredana 9:28am Apr 1
Cu ce v-ar ajuta o apreciere daca deja ati stabilit ca ceva nu este in regula? Iar un profil psihologic nu se face asa, oricum… Da, din ceea ce ne scrieti este clar ca domnul in cauza are ceva probleme, dar asta doar la un consult se poate stabili cu exactitate… De ce nu va uniti, sa faceti ceva sa-l schimbati?

Pintilii Simona Petruta 12:14pm Apr 3
lipsa de ocupatie…ignorati ceea ce spune el si faceti totul asa cum considerati ca este ok pt toti

Terapeuti RO 12:16pm Apr 3
Domna Pintilii Simona Petruta… va tot sterg comentariile… si v-am trimis inclusiv un mesaj privat in care va rugam sa lasati specialistii sa raspunda sau sa raspundeti daca ati avut experiente similare (precum la postarea cu copilul). Va rugam mult…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile